träningsvärk

Sitter och försöker plugga denna lördagmorgon... det går så dåligt!! Allt annat är så mycket viktigare: kolla alla sidor man kan tänka sig på internet, lyssna på alla morgon-soffs-journalister som har tusen åsikter om Saddams avrättning, vika tvätten.. m.m m.m m.m... Uch vilken hemsk karaktär.
Ja, jag har ialla fall vett att ha lite skolpanik. Insåg att jag nog borde ta och göra mina val inför hösten, och jag skulle helst gjort det innan jul! Så, på tisdag ska jag ringa min kära studierektor Lars-Göran Persson (fick fundera en stund innan jag kom på vad det var han hette.. hur kan man glömma LGP?) och boka tid för planering av mitt liv.Måste även ringa bank -Lars-Göran angående sommaren.. nu ska jag ta tag iallt. Jag har lite nyårslöften jag filar på, och skolan ingår i detta. Men jag väntar ett par dagar innan jag avslöjar mina löften. När dom väl är skrivna här så kan jag inte komma undan - alla kära bloggläsare får hålla koll på mig!

Igår var det spinning! Jag hade en klump i magen när jag åkte dit, jag har endast promenerat sen november förra året... Och en graviditet är ingen konditionshöjare precis! Men, igår var det dax, jag hade Jonna som träningskompis och en vilja av stål. Efter 10 minuter på cykeln började jag må illa, efter 11 minuter trodde jag att jag skulle spy och efter 12 minuter såg jag vita stjärnor. Herregud, jag trodde jag skulle spy rakt ut! Jag bara stannade cykeln, men Jonna sa till mig att fortsätta trampa.. efter ett par minuters trampande kändes det faktiskt bättre och jag kunde fullfölja passet. Hon som höll i spinningen sa att man inte får träningsvärk av spinning.. haha what a joke. Jag har så ONT! Vaderna värker, låren, rumpan, magen, armarna... men men, nån gång ska vara den första, och jag har skrivit upp mig på ett nytt pass:) Beachen, here I come.
Igår var jag också i Kinna...! Solade och köpte en gåstol till Tilde.. tack farmor och farfar! Hon är lite liten än, men hon kommer snart att nå ner:) Hon tyckte redan nu att ratten och alla blinkande knappar var roliga ialla fall!

38401-111

På kvällen var det bara lugnt, vi hade ju fått ställa in middag i Holsljunga pga att Jonny inte är frisk än... Kollade på Så som i Himmelen, den kan man inte se för många gånger! Tilde låg i pyamas och myste innan hon somnade, hennes favorit för dagen var krambjörnen som hennes farfar köpt!

38401-112

Ha en bra dag alla!

Ny mobil?

Är tok- kär i denna mobilen.. mp3 och allt. Tror jag ska ringa Mr Dialect och höra om pris!

Ultra Edition 9.9 (D830)

38401-110
 
 
 
 

Mellandag

Idag är det en riktig mellandag! Jonny är sjuk och jag har bara slappat precis hela dagen! Läst en bra bit i min nya bok bland annat, Dödens kemi av Simon Beckett. So far rekomenderar jag den! Spännande! Tilde har fått öva sig på att sitta i sin nya matstol. Hon orkar inte så länge än, hon är inte tillräckligt stark i ryggen, men hon kommer nog snart att orka sitta i den själv!

38401-106

Juldagen blev ganska så lugn.. Min bror Bosse kom hit. Han bor i Stenungsund (svenshögen) och har bara varit här en gång innan.. Det var kul, han och Jonny har filmintresset gemensamt så han hade med ett par filmer vi inte sett innan. Han och Jonny satt upp till halv två=)

Bosse och Tilde:

38401-105

I går, annandagen, var jag först i Fagered och bytte julklappar och sedan åkte jag, Martin och Ida till Göteborg för att kolla på bio. Anki, Lars och Tobban var också med.. vi kollade på Underbara Älskade, en ny film med Mikael Nyqvist. Den var otroligt sorglig, grät ett antal gånger på bion, men samtidigt en av de vackraste filmer jag sett på länge. Mamma och pappa passade Tildis under tiden.
I morse åkte Anki och Lars till Narvik, dom ska vara där i nästan två veckor. Vi var ju uppe och hälsade på dom i somras i deras stuga.. det var verkligen en upplevelse, jag som alltid ansett att Stockholm är Norrland! =) Tågresan tog mer än 20 h (enkel väg) och jag vågar nog påstå att jag hade störst mage av alla på tåget:) Tilde gick vid denna tiden under arbetsnamnet Clark ( tack för att du var en flicka så jag slapp diskussion om det namnet!! ) och det var fyra veckor innan hon kom...:

38401-107

Utsikt från huset i Narvik:

38401-109

Ska ta och fortsätta läsa i min bok..
Godnatt!
RSS 2.0