Vaccination

Lilla Tilde är vaccinerad! Åhh så jag har våndats över detta innan.. vet ju hur spruträdd jag själv är och vill inte att hon ska märka det så jag för över det på henne.. Klockan 11 i förmiddags var det dax och det gick faktiskt hemskt bra. Hon var precis rasande, sparkade bvc- tanten och gjorde allt hon kunde för att benet inte skulle vara still. Vaccinerad blev hon dock ändå och hon grät massa.. men det som är bra med bebisar är att det räcker med en nappis och lite skojande för att ett litet leende ska komma fram:) Hon somnade på vägen hem och sover än, så jag vet inte riktigt hur hon mår nu. Man får räkna med feber, uppsvullet ben och allmän gnällighet, så vi får väl se.
Hon vägdes och mättes också, och hon är en STOR flicka! Hade gått upp 375g på två veckor och blivit två cm längre, vilket är väldigt väldigt bra. Hon väger nu 6235g och är 62 cm lång. Hon är ganska stabil i nacken, kan sitta en liten kort stund själv och om ett par veckor sa bvc-Ingela att vi får börja med gröt och smakportioner.. så himla kul, nu börjar det hända saker!
Älskar mitt lilla pyre så mycket....

Trött efter tremånaders- vaccinet...:

Trött efter tremånaders- vaccinet...


I går var jag och Ida på en liten roadtrip till Kinna. Himla mysigt! Sen hade jag Jonny och Gabbe mys med film och ost och kex. Hehe romantiken hägrar..

Ska förövrigt börja spinna. 10 December är det dax och jag är säker på att jag kommer svimma för så otränad som jag är nu har jag aldrig varit! Hoppas det finns sjukvårdare i Holsjunga skolas idrottshall=)

Karin förresten: det blir svårt för mig att komma ner på lördag! Hade inte en tanke på att det var samma dag som fotbollen har avslutningsfest här i Överlida! Men jag och Tilde kommer ner en annan dag innan jul så får vi ta fika med peppisar och lussisar då:)

Och som alla nu förstod; på lördag är det fotbollsavslutningsfest. Jonnys mamma och pappa ska vara barnvakt åt Tilde. I morn ska jag förövrigt pynta med adventsljusstakar och så ska mina nya gardiner upp! Lite nervös, dom är nog lite extrema men jag blev kär... lägger ut bild på resultatet sen ialla fall!

Puss så länge!

Städa!

Idag är det den stora städaredan! Jag ska verkligen städa allt som finns att städa, köksluckor, kaklet i badrummet, dammsuga sängen... det har liksom inte blivit riktigt gjort sen innan magen var så stor att jag inte såg tårna, så det är på sin plats nu inför jul. Gandalf ska vara barnvakt=)
Igår så svarade jag i telefon i tommared på morgonen. Det var verkligen hur mysigt som helst och jag kände mig alldeles lätt och glad efteråt. Det tackar vi Ida för! På eftermiddagen var jag hos min bror och var barnvakt år hans tre tjejer; en är fyra år och så är det ett tåårigt tvillingpar. LIVAT vill jag lova! Tilde passade på att vara grinig med:) Men det var mysigt. Igår kväll så kollade vi på film med Rikard. Och det viktigaste av allt: Tilde tog flaskan! Jonny gjorde det på sitt sätt (jag tror jag är mesig när jag ska göra det, tycker typ synd om henne men tycker egentligen synd om mig själv som inte får mysamma med henne utan ska ha en dum flaska emellan..) och Jonnys sätt gick hem! Känns så skönt, nu kan man ha barnvakt några timmar utan att det är några problem och Jonny kan vara sälv hemma med Tilde lite längre stunder.


jonny matar


Städa var det. Klara... färdiga... GÅ!

Tröttis

Idag är det en trött Hanna som skriver.. började passa Leon och Oliver 6:30 i morse så jag har varit uppe länge...! Försov mig med, Mona ringde och väckte mig, och sånna starter på dagen är alltid lite jobbiga! Men jag hade mysigt med killarna, vi kollade på film och var ute ett tag, och sen kom Mona hem vid ett. Efter det har jag varit med tyg hos mamma, hon ska sy gardiner till mig, sen hämtade jag Mia vid bussen i Älvsered och så var vi hos Lina och Nemi.

besök hos lina

Nu ikväll kollar jag bara på tv och jag ska lägga mig tidigt tror jag, pigga lördagar är mer värt än långa fredagar. Har varit lite nere ett tag och det vill liksom inte gå över.. tror mycket beror på sömnbrist och lite på solbrist. Jonny och jag har bestämt att åka till Thailand nästa vinter, vi sparar redan och jag längtar så! Jag som alltid varit utomlands ialla fall vartannat år har haft charter-abstinens sen sommaren efter gymnasiet! Så mysigt med Tilde med...! Behöver nåt sånt att se fram emot..
Just nu har jag både små-mål och stora mål.. Stora mål just nu är annat boende, Thailand-resa och att skolan ska vara helt färdig våren 08. Små- mål är bland annat att få ha världens mysigaste jul:) Ska byta gardiner, få upp ljusstakar, jag har köpt alternativ adventsljusstake och så ska Tilde få massa paket:p

Godnattis!

RSS 2.0