Trädgårdspyssel

Igår var det trädgårdspyssel som gällde! Jonny har nämnligen tagit över tre land och ett växthus uppe i Tommared, så man kan säga att han har skaffat sig en kolonilott=). Jag är väl inte jätteengagerad i själva trädgårdsarbetet, men jag var med i två blomsteraffärer igår och jag ska få ha en liten ände av ett land till mina blommor!

Tilde uppklädd för trädgårdsarbete
image316

Gårdagen gick mest åt till att rensa land. Återkommer med färdigt resultat!
image317

I förrgår var vi nere i Varberg och handlade. Kändes bra att för en gångs skulle kunna unna sig lite kläder! Efter det åkte vi till mamma och pappa i husvagnen och åt middag och fikade. Tilde var störtförtjust i tältet, blir nog en höjdare i sommar!

Tilde färdigpackad, innan vi åkte till Varberg!
image315
Ikväll ska Anki och Lars vara barnvakt, jag och Jonny ska ut..! Vi ska till sociten i Varberg, klassiskt Valborgsfirande.
Jag ska ha klänning och önskar att ja kunde ha ett par solbrända ben till, men det får nog bli leggings=)

Glad Valborgsmässoafton!

dramatik på gekås!

Jag kom iväg till Gekås trots allt i morse. Allt var planerat i minsta detalj för att vara så Tilde-vänligt som möjligt:
Hon var nyäten, nybytt och nysoven. Jag hade en lista att gå efter som innehöll allt och en förbestämd "rutt" inne i affären. Och allt gick jättebra till en början! Tilde var glad och jag hade handlat klart på en timma, trots att jag lyckats göra vagnen överfull. Jag gick och la alla kassarna i bilen och ställde in skötväskan. Sen skulle jag bara in på H&M snabbt innan vi skulle åka hem. Handlade på H&M, ställer vagnen och går till bilen. Bilnycklarna är borta!!
Jag vet ju att jag hade dom innan H&M, så jag går samma väg igen, letar inne på H&M, försöker kolla bland alla kundvagnar.. men som ni vet är gekås stort, det var folk överallt och vagnar gick och kom hela tiden. Frågade överallt om det var någon nyckelknippa inlämnad, medan paniken stiger. Tilde passar på att bajsa, och alla rena blöjor fanns bilen.. Fick dock jättebra hjälp av snälla vakter inne på gekås! Hjälp med blöja, dom frågade t.o.m om dom skulle fixa välling till Tildis.
Jag var så ledsen, visste inte vad jag skulle göra. Så låter det på vaktens radio, dom har fått in en nyckelknippa på kundtjänst! Hur otroligt är inte det då, att man kan hitta en knippa på stora gekås parkering, två timmar efter att dom tappades. Glad var jag ialla fall, det kan jag lova=)

Hade förövrigt köporgie på barnavdelningen!
Tilde behöver verkligen sommarkläder, och det är ju så billigt! Har fått lön denna månaden, så jag passade på:
Summa: 1003,55. Mycket pengar kanske, men samtidigt MASSA kläder för pengarna! Tre klänningar, fyra tröjor, tre par byxor, två par skor, två par sockar, två solhattar, baddräkt, badtrosa och två pyamasar. Kläderna är köpta på både gekås och H&M. Så himla kul att handla till Tilde, hon blir ju så söt i allt=)

Trevlig kväll i solen!

Glömde Halmstad

Jag glömde ju berätta, jag var nere i Halmstad i onsdags! Så kul det var att träffa mina tjejer där nere! Startade morgonen med en runda på stan med Maria, vi åt glass och köpte alldeles för mycket på Lagerhaus. Sen åt jag kinamat med Cicci och tjatade massa strunt..! Vi gick sedan till skolan, träffade två killar från klassen, och så skulle vi få tag på en lärare. Han var inte där, så vi gick in till min studierektor istället, så han skulle få se resultatet av min studieuppehåll, dvs Tilde. Väl där kräktes Tilde köttfärsås på min vita skorta....=) Inte så lyckat.

Har tyvärr inga bilder från dagen, men väntar febrlt på uppdatering från de andras bloggar!

Puss!
RSS 2.0