1:a skoldagen!

Idag börjar det! Första föreläsningen 9:15, Juridik. Känns som att jag ska börja ettan, lite nervös.. vilka ska jag gå med, hur är läraren, tänk om jag inte förstår?? Skönt att Kicki, en tjej som jag gick med från början, också är där (hon har också haft studieuppehåll).

Får ta och sätta fart... ska bara visa lilla tjejen med=) :

Gosetjej....
image447

eller tuffing?
image448


Hej då!

"bye bye mamma"

Var och hämtade på Tilde på dagis innan, allt hade gått jättebra! Så nu när vi kom hem och hon hade ätit lite och kramats lite, så gick hon bort till ytterdörren. Där ställde hon sig på mina skor, vinkade till mig och sa ett klockrent "hej då". Herrejösses vad dom lär sig mycket och snabbt på dagis!! :O Måste ha sett många barn komma och gå under dagen =)

Längtar efter Ceasar

Tänkte bara ta och visa en bild på lille Ceasar som blir stor! Längtar så efter att få hem honom.. lilla pyret.

image444

image445

Nu ska jag plugga. Maria var här innan med all kurslitteratur (hon har läst kursen redan, så jag fick köpa hennes böcker, sparade MASSA pengar!). Vet ärligt talat inte i vilken ände jag ska börja... var kan man köpa motivation? Någon....?

image446

Solen skiner ialla fall, det är en jättehärlig sensommar/höst dag. Vi hade till och med frost i morse! Jag är en riktig höstmänniska, tycker att det är så mysigt när man kan börja tända ljus och plocka fram vantar=)
Ha en bra dag! Kram Hanna
RSS 2.0