Sju dagar kvar till jul!

Sitter och pluggar nu, har både slutredovisning i ledarskap och tenta i juridiken kvar innan jag får jullov, men en liten paus hinner jag med! Var så längesen jag skrev så jag fick gå igenom korten i kameran för att komma ihåg vad jag gjort sen sist!
Mest har jag väl pluggat, men ännu en omgång magsjuka, Tilde och Jonny denna gången, lite förkylning, lusse-firande, julgodisbak och julshopping i Stenungsund har vi hunnit med!

En bild säger mer än tusen ord...... =):

Denna bilden är tagen hos min bror Bosse, vi fick mat där efter julklapps-inhandlingen i Stenungsund. Tilde fick magsjuka när vi var där (vilket vi inte förstod då) och fick ta ett välbehövligt bad i diskhon! Som tur var blev ingen smittad=)
image526

Här är lilla Tildisen magsjuk för andra gången på två veckor.. hon får mysa i soffan med böcker som jag var och lånade på biblioteket.
image527

Här gör vi julgodis! Jag fick inget bra kort på Tilde när hon gick lucia-tåg på dagis, men här har hon ialla fall samma kläder på sig som då..=)
image528

Jag och Ida rör i grytorna.. med på julgodis-baket var, precis som förra året, Jag, min mamma, Ida, Ann-Kristin och Martins mamma Solveig!
image529

Och för allas julstämnings skull... mamma och pappa satte in granen i helgen, de åker utomlands precis efter jul och vill hinna titta på den ett tag innan den ska ut igen! Så, den här fina utsikten har jag när jag sitter och pluggar...:

image530

Ha nu en skön sista vecka innan jul!

Kram!

Fler bilder

Tilde leker i den första snön!
image522

image523


Tilde åker... låda?! Minen på munnen är för att hon härmar en bil:
image524

Tilde bakar lussekatter med mormor. Kan vara bra att ha koll på fjärrkontrollen också=)
Förklädet hade min äldsta bror (45 år idag) när han var liten och redan då var den ärvd. Alla mammas barn, inklusive jag själv, har haft det som liten!

image525

Nu gick det bättre! Kram!

1:a advent

Hej på er!

Sitter i Mjöbäck och läser till tentan i Juridiken. Det är väldigt intressant men otroligt svårt att komam ihåg alla dessa lagrum och tolka frågor rätt.. Ska försöka sitta med andra som ska göra samma tenta och plugga nästa vecka, kanske klarnar lite då!

Nu har jag "lunch" och passar på att visa att jag lever. Har fortfarande ingen fungerande dator hemma som ni nog förstår.

I helgen var det 1:a advent och Karin och Cecilia kom från Växjö och Malmö för att julpyssla! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.... när jag är i Halmstad för att hämta dom ringer telefonen; Tilde har spytt. Tjejerna ansåg att dom kommit för långt för att vända, detta har ju varit bestämt så länge, så dom följde med ialla fall. Tilde kräktes och var dålig på kvällen och på natten blev jag också sjuk... så trist!! Jobbigt för Karin och Cecilia och jobbigt för mig. Dom julpysslade lite själva, åkte och handlade mat och lagade mat själva. Men, dom säger att dom hade det mysigt ändå, så jag får väl hoppas på det=) Men trist! (Cecilia blev sjuk söndag kväll också, sorry Cicci!)

Nu är Tilde pigg och glad igen vilket känns jättebra. Till helgen ska vi julhandla det sista och sen inväntar vi julen i lugn och ro...!

Några bilder är väl på sin plats? =)

Lilla Tilde läser bok:
image521

Näää nu funkar inte fler bilder?!!!!! Vad är det med mig och datorer? Jag postar detta inlägget, så får vi se om jag kan få in fler bilder i ett nytt inlägg.

Kram på alla så länge och ta det lugnt innan jul! (Tomten kommer även om det är damm under sängen=))
RSS 2.0