utvilat

Jag och Jonny la oss tio igår vilket är nån sorts rekord i tidighet för våran del. Tilde sov ända till SJU utan att ens äta i natt. Så idag är det piggaste dagen ever. Nu ska här städas=)

no kurering

Idag har jag och Tilde varit på föräldrakurs som handlade om säkerhet i bil och hemmet.. kan behövas när man har en Vilde Tilde innanför väggarna! Hade glömt bort det när jag vaknade i morse, så vår kurerar-dag blev inte riktigt så lugn som jag tänkt...:) Jag mår bättre nu, för jag är hög på hostmedecin, hehe...
Jonny har fixat andra säsongen av Prison Break så när Tilde somnat ska vi ha filmkväll!

Här är Lära-Gå vagnen som Tilde fick låna igår! Hon kan såklart inte hålla sig uppe själv, men hon stödjer helt själv på benen!

38401-189

Kram alla!

Host host host

Nä, nu är jag sjuk igen....:(
Hostade hela dagen igår, och idag när jag vaknade hade jag tappat rösten.. hostar hela tiden och Tilde hostar också...:( Har tagit tempen på henne, men hon hade bara 37,1, och hon verkar jättepigg, men jag tycker så synd om henne som ALLTID är snorig! Men jag har pratat med bvc och dom säger att alla är sjuka nu, förkylningarna avlöser varandra.. Ni som läser min blogg måste tro att jag är den gnälligaste som finns, men jag brukar faktiskt inte vara sjuk i vanliga fall!
Ska ialla fall hålla oss inne så vi blir friska någon gång, så det blir inget mamma barn idag heller. Ringde min pappa innan, han har inte åkt iväg med lastbilen än, så han ska komma hit om en stund med hostmedecin till mig=)

Är varm choklad försvarbart idag? =)
RSS 2.0