Hemma!

Nu är vi hemma igen från Narvik!
Jag kan börja med att erkänna att vi gjorde en STOR miss. Glömde batteriladdaren till kameran hemma. Batteriet tog slut innan landvetter:( Vi har dock tagit kort med Anki och Lars kamera, så bilder kommer, bara inte riktigt än....!

Vi har haft en jätteskön vecka, solat (ja, vi har haft fint väder alla dagar utom en!), Tilde har badat, vi har handlat på "Salg" eller som dom också sa om rean: "Vi går bananas", och ätit ute. Mysigt!
Flygningen har också gått bra. Tilde brydde sig inte alls om att vi lyfte och landade, det enda som störde henne var att hon var tvungen att sitta still. Holger verkade tycka att det var spännande. Det blev dock ett klassiskt missöde på hemresan igår. Vi hade verkligen 4 timmars väntan i Oslo, innan planet till Gbg skulle lyfta. Ändå missade vi tiden och fick springa med rullstol och Tildevagn och väskor, samtidigt som det sades i flygplatsens högtalarsystem: Detta är absolut sista chansen för familjen Börjesson-Bengtsson-Hellström att komma med flighten till Göteborg. Anmäl er genast på Gate 27A". Kan lova att det gjorde oss liite stressade! Så typiskt oss.

Det är skönt att vara hemma iallafall, än så länge är det fint väder här också, så idag ska jag cykla tänkte jag och packa upp och hälsa på mamma och pappa, dom är hemma från husvagnen idag. Och ringa ikapp massa folk också...:)

Kram alla!

RSS 2.0