Hemma!

Nu är vi hemma igen från Narvik!
Jag kan börja med att erkänna att vi gjorde en STOR miss. Glömde batteriladdaren till kameran hemma. Batteriet tog slut innan landvetter:( Vi har dock tagit kort med Anki och Lars kamera, så bilder kommer, bara inte riktigt än....!

Vi har haft en jätteskön vecka, solat (ja, vi har haft fint väder alla dagar utom en!), Tilde har badat, vi har handlat på "Salg" eller som dom också sa om rean: "Vi går bananas", och ätit ute. Mysigt!
Flygningen har också gått bra. Tilde brydde sig inte alls om att vi lyfte och landade, det enda som störde henne var att hon var tvungen att sitta still. Holger verkade tycka att det var spännande. Det blev dock ett klassiskt missöde på hemresan igår. Vi hade verkligen 4 timmars väntan i Oslo, innan planet till Gbg skulle lyfta. Ändå missade vi tiden och fick springa med rullstol och Tildevagn och väskor, samtidigt som det sades i flygplatsens högtalarsystem: Detta är absolut sista chansen för familjen Börjesson-Bengtsson-Hellström att komma med flighten till Göteborg. Anmäl er genast på Gate 27A". Kan lova att det gjorde oss liite stressade! Så typiskt oss.

Det är skönt att vara hemma iallafall, än så länge är det fint väder här också, så idag ska jag cykla tänkte jag och packa upp och hälsa på mamma och pappa, dom är hemma från husvagnen idag. Och ringa ikapp massa folk också...:)

Kram alla!

Tilde har blivit tokig!

Idag åker vi till Narvik med en tokig bebis som snart inte är bebis mer (försöker inse att hon blivit en liten tjej! ). Dom senaste dagarna har hon varit precis knasig. Massa konstiga ljud för sig, kastar grejer, drar i Gandalf och springer runt överallt. Tror att en flygresa gör susen! :)
Jag tror förövrigt att hon håller på att få mer tänder. Hon ärr kass i magen, gnällig, sover orolig och hade hög temp i gårkväll. Alla tecken finns där....:)
Det är nog läge att åka till Narvik ialla fall, Tilde har redan börjat bekanta sig med packningen!

image420

image421

Det var väl tokig jag sa....?
image422

Kan även visa ett kort från förra söndagen. Vi var då i Falkenberg hos Jonas och Camilla, och Tilde åt sin första glass. Hon såg hur Anton och Albin åt så hon fick testa:) Fruktansvärt kul att se!
image423

Trevlig semestervecka allihop!

Packningspanik

Jag är en sån människa som lätt stressar upp mig (fastän jag VET att det kommer att lösa sig i slutändan) och just nu är jag grymt stressad över att glömma något när jag packar till Narvik.
Håller just nu på med en klassisk packnings-lista, främst för att inte Tildes saker ska glömmas hemma. Att en så liten kan behöva så mycket! Bilstol och vagn och kläder och vällling och blöjor och personbevis mm mm mm.... dock har jag en hemskt snäll svärmor som har köpt hem en del redan till stugan!
Jag och Ida ska och packa Holgers saker idag. Det är ju jag, Jonny, Tildis och Jonnys morfar som flyger upp i morgon. Holger och Tilde flyger för första gången, lite häftigt=)
Ska bli skönt att komma upp till stugan faktiskt, det är så lugnt och skönt, man gör små utflykter och läser böcker. Fast, vi får väl se hur lugnt det blir i år, när Vilde Tilde bestämmer tempot =)
Idag kommer Maria på lunch, och så ska jag upp till Mona och kolla hur det har blivit i deras hus, dom renoverar ju för fullt.

Hoppas att alla får en bra vecka, trots massa regn och rusk!
Kram!
RSS 2.0