skugge-effekten

Häromdagen mailade jag Linda Skugge och gav hennes bebismat-recept, läser alltid hennes bloggar och tänkte va snäll och ge ett tips. Nu hr hon länkat till denna bloggen från hennes blogg! Mitt läsar-antal och stigit med ca 100%. Skugge-effekten är otrolig och Tildis tackar och bugar.

Helg

Helgen ser ut som följer:

Fredag: Banken 8:00. Tilde har redan fått följa med Ida till Tommared och Tildes Farmor och Farfar. Tildes Mormor ska hämta henne där när hon slutar jobbet och ta med henne hem. I eftermiddag måste jag till älvsed och byta en väst, sen ska jag till till Tilde och mamma. Sen ska jag tillbaka till Överlida igen, för det är sexparty hos Ida:) Så Tilde ska va hos mamma ikväll med (gud vad jag kommer sakna henne idag!)

Lördag: Borås och shoppa byxor på H&M =) med Ida, Mona och Emma, Mari också kanske? Kvällen kalas.

Söndag: Städa... här är sjukt stökigt och dammråttorna leker med Ganda. Skiter dock i det nu, jag ska ändå inte va hemma.

Trevlig helg!

Rån igen..

Idag är jag så ledsen och skärrad... banken i Överlida rånades idag och idag var det "min" bank! Tre rånare (+fjärde i flyktbil) kom in, tvingade ner alla på golvet, sköt och rotade igenom allt.. fick med sig en del, oklart hur mycket. Journalisterna var på plats innan polisen för vi har ingen jävla polis i hela kommunen!!!! Sanslöst....
I morn ska jag vara på banken hela dagen, den ska vara stängd, det är krismöte.. Jag var i Tommared och jobbade idag när jag fick veta att det hänt. Känt mig olustig hela dagen....
Jonny har åkt på träningsläger och det är alla tjejernas egentid=). Kul, men samtidigt saknar jag honom redan.

Godnatt!
RSS 2.0