sköna dagar

Kom hem för ett tag sen, har varit med Holger i Svenljunga. Banken, affären, systemet och apoteket hann vi avhandla innan det var dax för hemfärd igen:) Tilde fick vara på kontoret så länge, där finns alla hennes favoritleksaker, och så gömstället bland alla sladdar under favoriten Idas skrivbord såklart!

Tildis och hennes faster i köket på kontoret:
image358


Tar det annars ganska lugnt, suttit med skolarbete och skrivit in gamla recept i en bok, satt kort i fotoalbum.. pyssel helt enkelt!

Tildis kan förövrigt stå helt själv nu, om än lite vingligt. Bara lite mer självsäkerhet, så går hon snart också...!
image359

Trots att det igår och idag har växlat mellan åskoväder, högsommarvärme och höstrusk är jag lyckligt övertygad om att sommaren har kommit! :)
image360

Ha det bra allihopa!

Sover sött!

Idag har jag och Tildis haft en mysig dag.
På förmiddagen var vi hos tandläkaren (eller ja, jag var hos tandläkaren. Tildis är fortfarande helt tand-fri). Jag ringde och kollade innan så att det skulle vara lugnt att ha med Tilde, och det var det. Väl där skulle Tilde leka på golvet. Hon kom dock snabbt på hur man höjde och sänkte stolen jag satt i, så det blev placering i mitt knä istället och där fick hon leka med tandläkarens lilla spegel på en pinne=)
Sen bjöd mamma/mormor på lunch på hotellet.
I eftermiddags promenerade vi och plockade liljekonvaljer.
Nu ikväll har jag varit på möte med byalaget, det var möte om ifall vi skulle ta in fler invandrare i byarna här omkring. När jag kom hem hade Tilde somnat på golvet, precis som när hon var minibebis. Fina lilla Tilde...

Tildes sovstilar idag har varit ganska så klockrena:

Tilde sover middag:
image354

Tilde har somnat på golvet:
image355

Kan visa ett par kort frfån igår också, hon ser så busig ut så det är inte sant. "Tilde på nya äventyr " är hennes ledord=)

image356

image357

Godnatt!

Morsdag

Idag är det morsdag. Tilde firar min insats som mamma genom att vara extra gosig och pussig idag...:) (Tilde puss: öppna munnen så mycket hon kan, ut med tungan och så puss! haha hångelvarning på det..)

Älskar lilla Tildis så!

image353
RSS 2.0