Ett litet missöde...

Jag och Tilde hade lite otur igår. Tilde ville så väl, satt och gosade i mitt knä, men så välte hon min kaffekopp! Kaffet var lyckligtvis kallt, men hamnade på min bärbara dator. Panik blev det och jag torkade och hade mig. Datorn fungerade fint så både jag och Tildis var nöjda och glada... men sen i morse ballade den ur. G och F går inte att skriva, sen försvann L också.
Så, nu sitter jag vid mamma och pappas dator och har skrivit på min sista hemtenta för denna kursen som ska in på fredag. Fick ialla fall veta att jag fick G på tentan jag gjorde sist, så lite motiverad är jag allt. Får jag G på nästa med är kursen nästan avklarad och jag kan fira jul med gott samvete=) Dock utan dator. Fy så surt!

Helgen var jättemysig! Cicci o Per och Ellinor o Magnus + barn var på middag hos oss. Snön började falla tidigt på kvällen och när det var dax för hemgång var det inget bilvänligt väder precis! Men alla kom hem som dom skulle ialla fall:)
Igår var jag på Gekås och shoppade julklappar och adventsljusstakar till alla nya fönster. Tycker det är så svårt med julklappar men nu när jag hittade det sista har jag fått handlat till Tildes kusiner ialla fall! Nu är det bara dom svåraste kvar... men visst är det roligt att köpa till andra om man bara hittar något som är klockrent! Det är jobbigt om man ska komma på något "bara för att" i sista sekunden.

Längtar så till helgen, på fredag kommer Karin och Cecilia till mig, ända från Växjö och Malmö! Vi ska julpyssla hela helgen, baka pepparkakshus och mysa. Får väl ta dom på en rundtur i Överlida med, men det går nog fort=) Får se till att ha fått upp alla adventsljusstakar innan dess! Så mysigt.. december är bästa månaden på året.

Bilder blir det när jag har kameran med mig. Sista rycket med tentan, sen tar jag kväll!

Kram Hanna 
RSS 2.0