Bilder

Jag har verkligen för mycket att pyssla med just nu, hinner inte med bloggen! Men, på lördag bor vi i hus=) och då kommer jag och Jonny ha varsitt kontor och jag kommer ha superduper mycket tid och skriva här hela tiden! (Haha vi får väl se..)
Men lite bilder hinner vi bjussa på, jag och Tildis:

Tilde tycker att det är kul att sitta på pottan:
image500

Tildis är en pimp:
image501

Kram på er! Återkommer nästa vecka, nu ska datorn ner i flyttlåda=)

Helgen som gick!

Är ingen höjdare på att uppdatera bloggen för tillfället, men det blir bättre, håll ut=) Tilde väckte oss 05:15 i morse, så idag hade jag tid att blogga ialla fall.
Måste ju berätta om helgen! I fredags kom Mia hit, vi åt taco-gratäng och kollade på idol. Lite vin och gamla minnen blev det också tror jag bestämt=)
 Lördagen var en tok-mysig dag. Jag, Mona, Ida, Emma och Mari åkte och red på islandshästar. Det var en ganska lång tur, ibland på väg och ibland i skogen. Jag var stel som en pinne, lite rädd, höll på att trilla av när hästen töltade eller vad det hette, och försökte tala min häst tillrätta med väl valda ord. Det hade nog gått bättre med någon form av kroppsspråk, ialla fall den gången när han ställde sig ivägen för en bil... *hrm*
Här är vi ialla fall; bildbeviset!
image498

Efter turen fick vi kaffe och baguetter och det var såå gott. Vi frös allihop, mina tår gick inte att röra! Redan då hade jag ont i rumpan och värre skulle det bli... jag och Emma råkade nog värst ut, på söndagen satt jag på en kudde hela dagen!
Efter välbehövlig dusch träffades vi sen hos Ida för att äta plankstek. Gott och mysigt!
image499

Tilde var hos mamma och pappa hela dagen och på kvällen åkte jag till dom, saknade lilla Tilde... Bosse och Johan med familjer var hos mamma med, så det var mysigt att vakna upp dagen efter och äta frukost med dom!

Annars har veckan varit lugn, startade med bilproblem (igen) men det är löst nu. På fredag är det redovisning i skolan. Sen är det packning som gäller för nästa lördag är det FLYTT!! =)

Kram på er!

Veckan och helgen

Tilde har redan somnat, Jonny spelar fotboll och jag försöker komma nån vart i juridikboken. Regnet öser ner och jag har tänt ljus; MYS!
Jag längtar så efter huset nu! Bara två helger kvar.... Kan inte beskriva känslan i mig, känner mig som lyckligast i världen! Har redan börjat rensa och packa en del som inte används jämt, blir en hel del lådor även om jag tycker att jag är bra på att slänga. Så här ser vårt tvrum ut just nu:

image497

Annars är allt bra med oss allihop. Tilde trivs superbra på dagis och jag pluggar. Jonny har hållt på att ta lastbilskörkort i några veckor och igår klarade han uppkörningen! GRATTIS! Så igår var det tårta här hemma.

Helgen ska också bli jätterolig! Jonny ska till med fotbollen till Tallin och jag ska (hör och häpna) rida på en riktig häst. Själv! Hujedamig=) Samlar just nu mod, men visst skulle det vara härligt att kunna säga att man suttit på en utan att svimma? *ler* Imorn kommer också Mia hit, det blir tacogratäng och idol!

Liten bild.. Tilde sitter i Jonnys knä vid datorn och tittar på det bästa hon vet: sig själv! =)
image496

Trevlig helg på er allihopa!
RSS 2.0