Veckan som gått

Idag tar jag mig tid att uppdatera er lite=)
Veckan har varit fullbokad, men rolig!
I måndags var vi en sväng på gekås, Tilde skulle få nya skor. I tisdags var jag och mamma på extraöppet i Älvsereds shoppingcenter. Det är på kvällen, efter att butiken stängt, och så har dom modevisning, bjuder på mat och vin och så lite erbjudanden förstås! Jag handlade en stickad tunika, benvärmare, stövlar och en topp. Mamma köpte en kjol och så köpte hon jeans och en stickad tröja till Tildisen, så fint!
Igår var det kalas för Oliver, vi fick mat och han paket=) Fyra fyllde han, stor kille!
Och idag får det väl räknas som lugnt. Uppå detta har hemtenta skrivits och seminarie förberets. Känns bra nu ialla fall, när man är klar. Ska vara ledig en timma till ungefär. Sen ska jag börja läsa i en ny bok inför nästa hemtenta som ska in om en vecka.

Nu i helgen så ska jag till Emma på fredagen, hon har fyllt år, och på lördag kväll ska vi till Jonas och Camilla i Falkenberg. Jonny och fem andra har 30års kalas för kompisar nästa helg, dom slog ihop det eftersom många har samma kompisar, så nästa lördag är det kalas för över 100 pers i Mjöbäcksgården. Detta ska vi till Falkenberg och planera inför...

Fick frågan om hur det går med huset här i bloggen!
Och jo, det går bra=) Vi ska flytta sista helgen i oktober, det är alltså bara fyra veckor kvar, så härligt!!
Vi ska till dom på lördag och kolla bland möbler dom inte får plats med när dom flyttar, se om det är något vi kan behålla, blir nog matsalsbord och skinnsoffa ialla fall.
Det är så himla svårt att komma ihåg hur det är det ser ut, vi har ju bara varit där två gånger och har inga bilder. Man glömmer verkligen proportionerna och färger osv.. Vågar därför inte handla så mycket, har köpt nåt kuddfodral då och då, men mer är det inte. Ska bli så kul att ha ett hus att julmysa i ialla fall.
Här i lägenheten är det tråkigt att bo nu, allt vi inte använder jämt ligger i lådor och man är liksom redan i startgroparna för att flytta!

Bilder på Tilde kanske? =)

Tilde söndags-fin                                             Tilde dagis-fin i nya skor!
image476 image477

Trevlig kväll!
RSS 2.0