Lycklig!

Idag fick jag det kortaste och bästa mailet jag fått på länge:

Ja, de är rättade och du hade 44 poäng och godkänt.

Vänligen Ingvar

Detta betyder att jag har Godkänt på juridiken!! Åhh tack käre Ingvar=) Jag är så glad, ska fira resten av dagen. Vilken lättnad!
GRATTIS PÅ MIG! :D


:D :D :D

Växer och frodas!

Nu har jag slarvat med uppdateringen igen. Det har dock varit ganska så mycket på gång den senaste tiden!

Vi kan ju börja med skolan; 30 Maj är det examen! Förstår ni hur snart 30 Maj är?? Sjukt fort går allt, och fram tills dess ska vår kandidat-uppsats, dvs slutresultatet av dessa 3 år, bli klart och redovisas. En ordinarietenta kvar att skriva den 21 Maj. Ett PM i arbetspsykologi ska in. Och sen så får jag i slutet av denna vecka veta hur det gick på mina tidigare tentor.... aaaaa! Lite panik, vilket har resulterat i att jag den senaste veckan haft ont i magen till och från. Det är så konstigt hur kroppen fungerar, förra veckan var egentligen stressigare än denna, men det var i går det riktigt onda kom. Förstår mig inte på min mage, men nu äter jag fullkornsgröt och ska köpa a-fil, så ska det nog ordna upp sig=)

Utöver stressen så mår min mage alldeles utmärkt! Bebisen sparkar så jag känner det, åhh så glad jag blir varje gång! Nog för att den får till lite väl många sparkar just på mina revben, men Tilde var likadan, bättre det än att inte känna något.

Tilde utvecklas också för varje dag som går. Nya ord och nya små ideér som hon har för sig. Hon är så medveten om allt! Hon hjälper mig att plocka ut diskmaskinen och bädda sängen, hon ger mig stora kramar så fort hon får för sig att jag ser ledsen ut, hon kissar på sin potta och kan gå till garderoben och hämta en tröja om jag ber om det. Hon har även börjat lära sig vad olika personer heter och kan peka ut dessa. Hon har till och med koll på vilken av katterna som är Gandalf och vilken som är Ceasar, det är häftigt! Så stolt över lilla tjejen. 

Jag tänkte ta tag i alla förberedelser inför att gå hemma snart också. Jag tänkte att Tilde ska få gå på dagis Maj ut, men sen ska jag ta ut dagar som jag har kvar på henne så hon kan vara hemma med mig, och då får jagut lite pengar fram till att bebisen kommer i mitten av Juli. Sen kanske hon kan börja att gå 15 timmars på dagis i September, så hon inte förlorar kontakten med alla sina dagiskompisar! Tror att detta kommer att bli mysigaste sommaren.. jag är mycket förväntansfull!

Kan bjuda på en liten bild från helgen, som Ida har tagit. Killarna var på träningsläger, så vi tjejer, inklusive Tildis, hade myslördag. På dagen var vi i Varberg och shoppade, fikade och tittade på Ida och Martins nya lägenhet! På kvällen blev det grillning. Tilde höll igång till natten och på denna bilden är klockan ca 01:00. Hon är definitivt piggare än mig! =)

image586

Ha det bra alla!
Kramar Hanna
RSS 2.0