Alfons 6 veckor

Hej på er!

Ett tag sen jag skrev, men datorn har råkat ut för virus, så vi har legat lågt=)
Allt är bara bra med oss ialla fall. Jonny har varit i Norge sen i söndags, det är utbildning med jobbet, så Ida har sovit hos mig medan han har varit iväg. Jag har fått hjälp med barnen och så har vi kollat på film, mysigt!

Nu är det snart Tildes födelsedag och hon har börjat se fram emot det, även om hon inte riktigt förstår vad som kommer hända. När vi frågar hur många år hon fyller om en vecka visar hon upp tio fingrar och säger "fyra", det är inte riktigt lätt det där med siffror:)
Nu är Tilde på dagis och jag och Alfons ska göra äppelmos, känner mig riktigt huslig.

Gos i soffan


Tildis filosoferar....


Alfons leker med största idolen!
Kram på er allihop!

Lite lika?

Tilde BörjessonAlfons BörjessonTänkte bara visa två kort som är tagna när både Alfons och Tilde är en månad gamla.
Tyvärr kan jag inte förstora kortet på Tilde eftersom orginal-bilden ligger på min gamla dator, men ni kan nog se ändå.
Dom har inte samma ansiktsform men visst kan man se en viss likhet?


Höst

Idag känns det verkligen som att hösten har kommit. Jag har faktiskt ingenting emot det i år, det ska bli mysigt att kunna vara inne och pyssla. Är så skönt att jag är ledig, känner att det behövs. Förra hösten var lite för mycket, med skola, flytt och graviditetsillamående. I år ska jag bara njuta!

Alfons fyllde en månad igår och han firade med att le! Jag tyckte att jag fick ett leende redan i lördags morse, men det kunde lika gärna varit magont. Men igår så flinade han en lång stund och i morse gjorde han om bedriften. Alfons är en stor pojk nu!Lilla Tilde har tyvärr fått ett litet bakslag. Förra veckan gick hur bra som helst både på dagis och hemma, men nu har svartsjukan kommit tillbaka. Hon har varit väldigt arg sen i söndags och växlar från att låtsas att hon är bebis till att få raseriutbrott som följs med gråt. Jag och Jonny försöker se till att hon inte ska hamna utanför, så jag hoppas att detta ska gå över fort. Snart är det hennes födelsedag och då blir det Tilde för hela slanten! =)

Nu ska jag gå och mysa med Tilde-bus.

Kram på er!
RSS 2.0