Skola och bebisspark

Nu har alla vårens kurser dragit igång och äntligen har jag blivit sugen på att ta tag i allt arbete! Sitter nu hos mamma och pappa (som varje dag när jag inte är i Halmstad) och ska försöka strukturera upp arbetet som ligger framför mig under våren...
Igår på föreläsningen bestämde sig bebisen för att visa att den fanns, och det med besked. Det fladdrade och buffade i flera minuter, var otroligt mysigt, hade glömt känslan... Kicki fick känna, men hon kände ingenting:) Märkligt, jag som känner det så tydligt! Tilde gjorde ju sig inte "hörd" förän jag var i vecka 22, men med den nya lilla krabaten är jag ju i v 16. Har fått tid för Ultraljud också, när vi kommit hem från resan, då blir det nog verkligt för oss båda. Har försökt förklara det här med att jag har en bebis i magen för Tilde också.. det går sådär =) När jag frågar var bebisen är drar Tilde upp sin tröja och pekar på sin egen mage! Haha kan inte vara lätt att förstå vad det är jag pratar om, Tildisen är ju så liten...

Sitter inte vid min egen dator och bloggar, men kan bjussa på en bebis-Tilde i bildväg, lite nostalgi sådär! Kortet är från förra julen.

image549KRAM på er allihop!

Nystart!

Visst känns Januari som en nystart?! Jag har ialla fall bestämt mig för att det ska bli min lilla nystart, har varit så seg och tråkig det sista, nu får det bli ändring.
Vi började med att boka resa!  2 Februari så åker vi till Gran Canaria, Playa del Ingles. Gud så jag längtar! Bara få sola och bada och äta på restaurang och överdosera glass-efterrätter (jag menar, dricka för många kalla öl är ju inte aktuellt i dagsläget;) ). Jag har skaffat en bikini som passar lite bättre på gravid-Hanna än den jag hade i somras och kjol med rejält tilltagen resår i midjan är beställd från HM. Jag laddar stort=)
Ny termin i skolan också, känns tungt faktiskt (klarade inte tentan innan jul, tyvärr, sånt man inte ska erkänna kanske, men bättre med många blickar på sig när det är dags för omtenta, för motivationens skull). Men men, c-uppsats ska bli skoj ialla fall! Tänkte ägna resten av dagen åt att läsa gamla uppsatser för att få lite inspiration...

Kan ju också ge ett löfte om daglig promenad! Svårare att slingra sig och vara lat när det är skrivet i cyber-rymden. Promenaden behövs både för kondition och min trötthet, måste få lite energi!

Så, 2008, jag är redo!

Med Tilde är allt bra, hon fick en konstig prick-sjuka i början av veckan, som inte var vattenkoppor, och idag var alla utslagen borta. Antagligen en allergisk reaktion. Lika tempramentsfull som vanligt, pratar mer och mer (obegripligt, men ändå) och kan fortfarande charma de flesta=)
Kameran är på vift, men bilder blir det framöver.

Kram på er!

Nyår!

Tänkte ta och uppdatera med nyårsbilder medans andan ligger på=)
Klockan tio på nyårsaftons morgon träffade vi Jenny o Magnus och Mona och Daniel + alla barn. Vi begav oss sedan  till toppstugan här i Överlida för att grilla korv!

image541


Efter grillningen förbredde ja och Jonny kvällens middag. Vi skulle vara hos oss och vi hade dragit lott om vem som skulle göra vilken maträtt. Ida och Martin stod för förrätt och champange, Mona,Daniel, Emma o Monas syster Michaela stod för huvudrätt och jag och Jonny stod för efterrätt, godis och chips + fyrverkerilåda. 
All mat blev så god, vi fick räkröra till förrätt, grillad oxiile, klyftpotatis och paprika-lök-champinjon-röra till varmrätt och chokladmousse till efterrätt (hälten av efterrätten spillde jag dock ut i trappen, kan man tro att jag var den enda som inte drack????=)) . 

Mona, Leon och Tilde
image545

Killarna grillar
image547
Michaela, Ida och Emma
image548

I dag ska jag och Tildis mysa och vara ute i regnet=)

Kram! 

RSS 2.0