Värmeslag....

.... håller jag på att få! Jag och Alfons håller oss inne, han får utslag och jag läcker...;) Det är skönt att få barn på sommaren, men samtidigt är det jobbigt att inte orka hitta på något, man känner ju nästan att man "måste" när det är så fint väder!
Tilde är sysselsatt ialla fall, idag är hon med Tobias och Anna och vid senaste rapporten hade hon precis badat i sjön, ätit makaroner och så var dom på väg ut på en promenad. På torsdag hade vi tänkt att sova på vandrarhemmet vid Varbergs fästning en natt, hela familjen, och gå slottet runt och bada i havet. En lagom utflykt!

Känns så konstigt att helt plötsligt att två små barn, ibland kan jag inte fatta att vi har haft sån tur att vi får ha dom här hos oss! Är en väldigt stolt tvåbarns-mamma=)

Kram!

Lille Alfons 1 vecka gammal

Hejsan!

Som ni ser så har lill-killen nu fått ett namn; Alfons! Känns bra att kunna kalla honom för något annat än bebisen. Tilde tar mycket bra hand om sin lillebror och hjälper mig med det mesta. Jag kan inte säga att jag känner att det har blivit några rutiner än, varje dag är olik, men än så länge har han sovit varje natt, och det är huvudsaken! Det är ju fortfarande semestertider och då är det svårt att få in en "vardag".
Alfons tycker att det är lite väl varmt ute, så han har fått värmeutslag i ansiktet, men det såg redan bättre ut igår kväll.
Gårdagen tillbringade vi nere hos mamma och pappa i husvagnen, Tilde badade i havet och vi fick lunch. Mysigt!

Alfons är en badpojke:


Tilde och Alfons i husvagnen:


Idag ska Tilde vara med sin farmor och farfar hela dagen och i morgon så ska hon sova hos Tobias och Anna, så hon har fullt upp!

Kram på er i sommarvärmen!

Tredje dagen hemma

Hej på er!

Idag är tredje dagen vi är hemma som en familj och vi har börjat få lite rutiner. Lill-killen sover och äter mest och bajsar nästan jämt. I natt var första natten som han var lite orolig, han verkade ha ont i magen och var ledsen mellan 23 och 01:30. När han väl somnade sov han dock gott!
Tilde har blivit helt underbar mot honom, har inte slagit honom sen i måndags=) Hon pussar och kramar honom men glömmer honom när hon har nåt roligare för sig.
Som ni märker har han fortfarande inget namn! Uch att det kunde vara så svårt... funderar vidare.

Har inte lagt in dom senast tagna bilderna på datorn, men några från BB.....:

Sista bilden innan igångsättningen, klockan är nio och vi har varit på förlossningen i 40 minuter..:


Stolt pappa håller nykläckt bebis!


Godingen uppe på BB:


Tilde hälsar på lillebror för första gången:


Hem från BB:Kram på er!
RSS 2.0