Mysig helg!

Nu är det måndag igen och magen den är kvar=) Ska försöka att inte tänka på det hela tiden, så att veckan går lite fortare, men det är svårt! Känns mycket segare denna gången än med Tildis...

I fredags så var vi och hälsade på Mattias och Frida och deras lilla Linnea.. så söt och snäll flicka! *inte alls avis*.

Lilla familjen...


Tilde trött på fredagskvällen...!I lördags var det lugn hemma kväll, och i går åkte vi på en liten söndagstur med stopp för glass i solen. Mysigt! Tilde har blivit rolig att ha med på sådana projekt nu, hon kan sitta på en bänk själv, utan att rymma, det underlättar lite! =)
I går kväll så var vi hos Tildes farmor och farfar och grillade och kollade på fotboll. Dom ska åka till Narvik idag, och är borta i flera veckor, så det var lite jobbigt. Vi kommer dock att hålla er uppdaterade med både blogg och telefon!


Idag är det lugnt, regn ute, ganska mysigt faktiskt....!

Kram på er!

Inget är som väntans tider....

Hej på er!

Gårdagen blev en supermysig födelsedag! Mamma hade bakat goda tårtor, jag fick glas, vas, presentkort och ljus. För att inte tala om fina mail, sms, vykort och telefonsamtal, blir så glad! Utav Jonny fick jag ett jättefint skåp, går just nu runt i huset och funderar på var det passar bäst=)

Skåpet!


Den allra bästa presenten uteblev dock: ingen födelsedagsbebis... men den har det nog mysigt i magen, så jag får hålla mig till tåls.

Idag har jag och Tildis varit på rean i Älvsered och köpt budget-piff till vår gästtoalett! För tillfället tjänstgör den som ordinarie även för oss och då är det kul att kunna ha fint även där. (klicka för större bilder)

                            

Ikväll ska jag få lindra bebis-abstinensen lite, vi ska nämnligen till Mattias och Frida, och träffa deras lilla Linnéa för första gången. Mysigt!

Trevlig helg alla!

Magen!

Äntligen har magbilder blivit tagna=)

Magen 2½ vecka innan bebis beräknas komma!
och för att uppdatera... magen några dagar innan Tilde föddes!

Ganska identiska tycker jag faktiskt, hade inte för mig att det var så lika! Eller vad tycker ni??

Bonusbilder idag; Tilde klär på sig själv nu för tiden...
Kram på er!

RSS 2.0