Stödbälte och tentaplugg...

Hej på er!

Idag sitter jag nere i källaren och pluggar till tenta istället för att vara ute i solen. Men jag ska inte klaga, snart börjar mitt drygt ett-åriga sommarlov! Underbart.

Idag kom stödbältet jag beställde för ett tag sen med posten. Det är ett bälte som man fäster under magen och som hjälper vid foglossning, som jag tyvärr har fått denna graviditeten. Har bara haft på det en stund, men känslan är så skön! När man är gravid så ökar rörligheten i lederna runt bäckenet, för att förlossningen ska bli genomförbar. Men vid foglossning så luckras lederna upp lite väl bra... inte ett dugg farligt, men det gör väldigt ont! Stödbältet hjälper liksom till att "hålla ihop" alla leder. Kommer att användas flitigt fram till 12 Juli.

Ägnar annars kvällarna åt att piffa barnrum. Längtar så otroligt efter pyret, bebisen är med i drömmarna på nätterna. Vissa drömmar är dock mer sjuka än mysiga, men det är en annan historia...=)
Tilde hjälper till att piffa bebisens rum på sitt lilla vis: jag gör i ordning, hon plockar ut grejjerna igen. Hon är lite skeptisk till att hennes bebis-saker inte är kvar inne på hennes rum, så ibland tar hon helt enkelt tillbaka det hon anser är hennes ägodelar. Vet dock inte riktigt vad hon har tänkt att använda babygymmet och hoppgungan till! :D

Bebisrum:

Till Tilde hade vi ju inget riktigt skötbord, så nu blev det till att hitta ett fint till bebben. Detta köpte jag på blocket, det är ett vitmålat "sniglar" skötbord från Ikea. Mamma hjälpte mig sedan att sy skynket runt. Bra att gömma blöjor och tvättlappar bakom!
image593

Har börjat rensa så smått bland kläderna Tilde hade som nyfödd. Jag har ju sparat precis allt och vissa saker ser ut som nya, små-bebbar sliter inte på kläderna precis! De jag plockat ut här är de i str 50 som passar varesig det blir en pojke eller flicka.
image594


Ha en trevlig helg och sola lugnt!

Solig fredag!

Hej på er!

Vilken underbart solig fredagsmorgon. Vaknade pigg och utvilad av att Tildisen slog på mig och sa "kom mamma, ällin, kom mamma..." Hon är lika hungrig som jag är på morgonen=)

Igår var Ida hemma och åt med mig och Tilde. Jonny har varit borta på jobb-möte över natten, så vi hade tjejkväll. Mysigt! Idag jobbar jag i Tommared (förutom nu då, när jag skriver inlägg;) ) och i morn så ska jag till Varberg och sola. Sommaren är här!

Lite bilder?

Detta kortet togs för någon månad sedan, Tilde hjälper Jonny att lassa ut ved. Tänk att det var snö kvar då!
image589

Detta kortet tog Ida på oss igår, vi sitter och äter på balkongen.image590

Uppdatering av magen... (också från igår) Bara åtta veckor kvar!
image591

En bild från i morse, Tilde redo för dagis! I bakgrunden skymtar mitt loppisfynd, en byrå för 10 kronor=)
image592

Ha en trevlig dag!

Nystart!

Håller på att "nystarta" det mesta i mitt liv, och inte ens bloggen går säker!
Har inte alls haft den motivationen och energin som jag brukar ha, det har varit för mycket annat. Graviditeten, skolan, flytten.. allt kom på samma gång! Men nu känner jag att krafterna har återvänt med solen. Har ägnat de senaste dagarna åt att rensa ut varenda vrå som varit stående sedan vi flyttade in i huset och jag boar inför bebisens ankoms.
Uppsatsen är snart färdig och sommaren är här! Äntligen!

Kommer under dagen försöka hinna att sortera alla bilder som inte blivit inlagda i datorn på ett par månader och sedan så hoppas jag att bloggen kommer att vara igång på riktigt igen. Så länge får ni hålla tillgodo med ett par bilder från i höstas. Sommaren vaknade till liv igen för en dag och vi passade på att fota Tilde i hennes norska folkdräkt! :)

Trevlig sommardag på er!

image588


image587

RSS 2.0