Tjej-helg

Hejsan!

Helgen som gick var en riktigt mysig tjejhelg. På förmiddagen i lördags åkte jag, Ida, Mona, Mari och Emma till Roasjö för att rida islandshästar. Jag var inte alls lika rädd som förra året och inte en enda regndroppe fick vi på oss, skönt! Efter ridningen grillade vi korv och drack kaffe. På kvällen träffades vi i Varberg allihop, gjorde god mat och hade trevligt. Tilde och Alfons var med, och dom sovvägrade kan man säga. Tilde somnade halv ett.... och vaknade vid halvsju eftersom hon hade kissat utanför blöjan. Mysiga småbarns-mornar=)

I söndags var det ju farsdag så vi var och firade pappa lite. Tilde var övertrött och somnade väldigt gott i söndagskväll...

Alfons blir mer och mer aktiv för varje dag. Han har börjat trivas i gåstolen och kan t.o.m sätta igång musiken på den! :) Han sitter bättre i den än va Tilde gjorde, så nu kanske den kan bli lite bättre använd.Kram på er!

Utveckling!

God förmiddag!

Härligt väder idag, snart ska jag och Alfons ut på promenad och sen ska vi äta lunch med mamma på hotellet. Tilde är på dagis idag, och dom skulle fika i skogen, så hon har det nog mysigt hon med.

I helgen kom mina bröder med familjer från Ucklum ner till mamma och pappa. Åt god mat och hade det jättetrevligt! Hade även barnpassning precis hela kvällen, jag behövde varken bry mig om blöjbyte eller nattning:) Det tackar vi alla kusinerna för!

Alfons har utvecklats otroligt mycket bara dom senaste dagarna, och vet ni vad? I morse vände sig det lilla charmtrollet för första gången! Han såg lite chockad ut, men sedan fick han till ett stort leende! Igår fick han även testa hoppgungan, och det blev en favorit direkt. Tilde agerar naturligtvis stolt storasyster vid alla framsteg.

Förvånad Alfons hamnade på magen!


Testar hoppgungan med Tildes hjälp


Sötis


Kram på er!
RSS 2.0