Vintertid

Hej på er!

Visst går tiden fort, veckorna avlöser varandra. Såg att det var snart två veckor sedan jag skrev det senaste inlägget, får bättra mig=)
Helgen som gick var jag med mamma och pappa på en liten utflykt till Ucklum. Vi hälsade på min bror Johan, mysigt! Resten av helgen tillbringade jag med Ida Mona och Emma, killarna var ju på Finlands-resa med fotbollen.

Annars har vi mest höst-mys här hemma. Jag gillar att vi har gått över till vintertid, då kan man tända lamporna och levande ljus redan vid fyra:) Har rensat ur alla sommarkläder ur garderoberna och redan börjat fundera på julklappar. Hösten är min årstid! Sen underlättar det att vi har något att se fram emot som gör vintern lite kortare; den 8 Februari åker vi till Teneriffa! Så nu ska även lille Alfons få ett pass.


Snart stor kille, Alfons övar sig på att sitta i sin bumboo-stol:

Minns ni när Tilde satt i den? =)
Ha en bra helg!

Kram Hanna

Mysig helg!

Hej på er!

Sitter här på söndags-eftermiddagen och summerar en mysig helg.
I fredags åt vi mat uppe hos Mona och Daniel, viltfärs-biffar, jättegott! Sen igår så var det Skållared Marknad. Jag och barnen var där och Tilde fick ballong, klubba och karusellåkning. Mötte sedan upp mamma och pappa och fikade med dom. Igår kväll var vi på kalas hos mamma och pappa, pappa fyllde ju år i torsdags.
Nu idag så har vi varit ute och grillat hela familjen! Var väldigt väldigt mysigt, var längesen vi gjorde något sådant tillsammans, bara vi fyra. Frisk luft och hot dogs kan man inte få för mycket av=)

Mamma och Tildis


Tilde dricker saft
Tilde och pappa grillar korv..


På väg hem igen!


Hoppas er helg har varit lika mysig som vår.

Kram!

Tilde läser Dumbo

Godmorgon!

Idag är det pappas födelsedag, Grattis pappa! Vi ska åka ut och fira honom lite med en teckning senare i eftermiddag=)
Veckan har varit väldigt lugn. Jag har blivit förkyld och Tilde hostar hon också, så det har blivit en hel del inne-mys. I morgon ska vi dock åka till Falkenberg och luncha med Kicki, kul!
Tilde leker just nu på sitt rum och Alfons sover fortfarande, han är en riktig sömntuta. Jag stod och tjuvlyssnade lite på Tildis innan, det är så kul att se när hon är inne i sina lekar. När jag tittade så satt hon på sängen och läste bok, Dumbo, den flygande elefanten. Det lät ungefär såhär: "Åhh lilla Dumbo, åka hejjakopter? Nej åka bååååt! Fin båt. Titta båt! Åka diiitom (flygplan)! Hihi. Hihi. Åhh nessen. Lilla gubben." Väldigt roligt att lyssna på, hon blir nog bra historieberättare åt Alfons om ett par år.

Alfons och Tilde myser i soffan:


Tilde hjälper Alfons med nappen. Jonny har satt upp hennes fina tofs =) :


Ha en bra dag allihopa!
RSS 2.0