Dop igår!

Igår blev lille Alfons "Alfons Holger Erik". Holger efter Jonnys morfar och Erik efter min farfar. Alfons skötte sig exemplariskt i kyrkan, märktes knappt att han var där! Tilde väsnades dock för båda....=) Kan säga att jag blev lite svettig när hon kröp på altarringen och sprang i mittgången, men alternativet att hålla fast henne var ännu värre; då ropade hon HJÄLP. Jaja, det blir ett roligt minne om ett tag!
Maten räckte, folket fick plats och jag fick hjälp från alla håll och kanter, så detta får klassas som ett lyckat dop.
Alfons fick så fina presenter med, halsband, sparbössa, böcker, pengar, flaggstång mm mm mm. Tack allihopa! Han fick även påslakan som Maria har sytt och broderat, ett väldigt fint minne. Tilde fick ju likadant när hon döptes, minns ni? Kika annars HÄR för att se inlägg från Tildes dop.

Bilder från gårdagen:

I kyrkan:


Tilde har smitit:


Vi tillsammans med mamma och pappa:


Vi tillsammans med Ann-Kristin och Lars:


Vi tillsammans med Alfons gudföräldrar, Kicki och Bosse:


Tårtan:


Alfons är snygging även under dopklänningen:


Dukningen:Idag ska jag inte göra någonting mer än att njuta av en vecka utan planer. Kram på er!

Snart dop!

Hela denna veckan har gått till att planera Alfons dop, som är på söndag. Det blir 43 personer som kommer och på något vis ska alla få plats i vårt hus, så det är lite att pyssla med=)
Hann dock med ett besök i Halmstad i onsdags, Kicki var ledig från jobbet, så vi passade på att träffas! Tilde fick födelsedagspresent och Alfons fick doppresent, tack så mycket Kicki!

Ska iväg och handla nu, men håll tillgodo med några bilder....!

Myser:


Våra fina ungar!


Tildis rockar loss med el-gitarren=)


Far och son:


Kram på er och trevlig helg!

Alfons går på möten

Hej!

Har precis kommit hem från mamma-barn, det som jag gick på när Tilde var liten. Det är mysigt att kunna gå dit på tisdags förmiddagarna, fika och prata barn=) Klockan ett ska jag och Alfons följa med Mona till doktorn, så strax ska jag göra lite lunch så jag hinner äta innan det.

Igår så var Alfons på möte i kommunhuset=) Ja, jag var där också förstås, det var möte med alla byalagen i kommunen och jag sitter med i Överlidas. Nu under hösten är jag vice ordförande, och då får man gå på möten! Alfons skötte sig exemplariskt, vi åkte hemifrån vid sex och var inte hemma igen förän halv elva, och under hela den tiden grät han inte en enda gång. I början av mötet var han klarvaken, men han somnade sedan och sov tills vi kom hem.

Alfons sover på möte i kommunhuset:


Till helgen ska jag och mamma ut och köpa höstskor. Visst kom hösten fort i år?! Det har redan varit lite markfrost och jag har planterat ljung istället för sommarblommorna. Jag har ingenting emot hösten, utan tycker att det är mysigt att tända lampor och levande ljus på kvällarna. Bara tre månader kvar till jul....=)

Lite bilder!
Tilde och Alfons fick åka vagn i morse:


Tilde kan bygga höga torn:


Alfons är en glad-skit!


Dax för lunch. Kram på er!

RSS 2.0