Njuter av livet


Vädret är så underbart att jag tillbringar den största tiden utomhus för tillfället. Försöker att njuta av varje dag, för detta är sista lediga våren på mycket länge. Efter sommaren kommer verkligheten tillbaka, med jobb, dagis och en massa tider att passa. Återkommer när regnet hittat tillbaka till oss.

Kramar Hanna            

Prinsesslek

God morgon!

Solen skiner redan och det ser ut att bli en alldeles underbar dag. Vi ska en sväng till soptippen, och ikväll ska vi till Magnus och Ellinor, ska bli kul!

Nu på morgonen har Tilde suttit och lekt själv med sitt slott. Hon är mycket intresserad av allt som har med prinsessor att göra, och hennes slott är favoriten. Förr har hon dock mest haft alla sina kungar och prinsessor och radat upp dom framför sig. Imorse tog hon leken ett steg längre, hon gjorde ett litet landskap på en filt och hon satt och berättade sagor för sig själv och flyttade runt prinsessorna. Hon börjar bli stor!Alfons växer han också, han springer runt här med sin "lära gå"-vagn och igår och idag har han också lagt till med ett nytt ord; Titta! Vi ska titta på allt=)Mysiga ungar!

RSS 2.0