Mycket att göra!

Skriver väl alldeles för sällan...! Men nu har jag ju en bra anledning ialla fall =)
Jobbet är jättekul och nu när den första nervositeten lagt sig kan jag njuta lite också! Sitter och lär mig en massa på dagarna, får väl se när jag kan så mycket att jag själv kan få ge råd till en kund. Ligger i alla fall på hemsidan nu, kika in om ni har lust : http://www.mjobacks-sparbank.se och scrolla nedåt en bit :)

Har även börjat förbereda inför Tildes födelsedag; hon fyller ju tre år nästa onsdag, och vi tänkte fira det den dagen hon fyller.
Tilde ska även ha sitt första lilla barnkalas, mys mys! Jag har köpt spel, filmer och kläder, nu börjar hon ju bli så stor att hon önskar sig saker. Oftast säger hon dock att hon önskar sig en kanin, och häromdagen sa hon "ja.... det kan väl tomten bestämma".

Efter det ska vi även på en liten resa, en weekend i Toscana, och jag längtar! Jag och Jonny behöver lite ledigt tillsammans. Just nu är min kvällsläsning en guide-bok in Italien, och Toscana i synnerhet. Ska bli så roligt!

Återkommer när tiden räcker till.

Kram kram!

Lysande

Söndag igen...! Och om bara två dagar börjar jag jobba. Pirrigt och nervöst men så kul!

I helgen har Matthias, Frida och Linnea sovit hos oss. Killarna gick Holsljungamarchen igår och deras lag slutade på en 6 plats, helt ok! :)
Vi tjejer har tagit det ganska så lugnt, vi har ätit och ätit och ätit lite till, och igår var vi en sväng på Gekås. Frida och Matthias väntar tvillingar i December, så det är en hel del att inhandla för dom...!

Både Alfons och Tilde ville leka med Linnea:
I fredags när dom kom till oss så fick jag en jättemysig liten present av Frida: En bugg, bricka och ett ljus där det står "du är lysande, Mamma". Så himla gulligt! Ser framför mig att jag dricker thé med ljuset tänt och läser en deckare =)Trevlig kväll allihopa!

RSS 2.0