Julafton

Hej på er!

Julafton blev supermysig och hade allt man kan önska sig...
Glögg och dopp i grytan hos mamma och pappa, med efterföljande kalle anka och jultomte. Det var vi, Bosse och Conny med familjer som var där. Tilde tyckte att tomten var väldigt farlig, men Alfons gick glatt fram och hämtade paketen. "taaa taaa" sa han efter varje:)

Sedan fortsatte kvällen hos Jonnys föräldrar tillsammans med Ida, Martin och Tobias. Det kom en tomte till och vi åt julbord, spelade paket-spel och åt gröt. Kvällens tomte var en tomtemor och Tilde var inte lika rädd. Mitt under julklappsutdelningen sa hon till tomten att "Tomten, nu kissar jag snart ner mig!", så vi fick avbryta för toalettbesök:)
Hon sa sedan till sin farmor att hon trodde att tomten var Farmor, men vi kom fram till sen att det hade ju varit tokigt=)

En massa kläder och leksaker fick dom och det var nöjda små som åkte hem på kvällen.
Tack alla för en fin jul! I morgon är det jobb igen:)

Kameran hade glömts i bilen så bilderna från jul är allmänt disiga! Och den dog efter 30 minuter. Men här är det som blev ialla fall:

Alfons äter pepparkaka hos morfar:


Jonny och Tilde:


Bosse, Alfons, pappa, jag och mamma


Alfons hämtar paket hos tomten!


Kram Hanna

God Jul!!

Hej!

Minns ni mig? :) Det är bara att inse; jobb, småbarn och december är svårt att kombinera med en aktiv blogg!

Hur som helst; snö och dan före dan före dopparedan! Julstämning på hög nivå. Har dock blivit sjuk vilket är mindre muntert... snoret rinner och jag tycker mer synd om mig själv än vanligt.. fick gå hem från jobbet i eftermiddags, men efter ett paket panodil känner jag mig piggare. Ska försöka vara pigg tills i morgon, tycker inte om att vara hemma från jobbet. Och så måste jag vara frisk på torsdag:)

Tilde är oerhört förväntansfull (och lite rädd) inför julafton. Hon önskar sig leksaker och djur och strumpbyxor och hundra andra saker, men hon har även talat om för sin mormor och morfar att det både finns vanlga tomtar och sånna tomtar som har mask. Klok treåring!
Alfons förstår inte alls varför vi har ställt in en gran med en massa "Baaaaa" (bollar) som han inte får röra, så det är mer kamp än vanligt här hemma. Precis som julen ska vara med andra ord!

Tre bilder från vårt julstök;

Tilde och Alfons bakar lussekatter med mormor!


Snökristaller på balkongen...


Årets gran!


Vill passa på att önska er alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Vi hörs 2010:)

RSS 2.0