Små kopior

Hej på er!

Ännu en helg på intågande, härligt! Vi ska på middag hos Mona och Daniel i morgon, mkt trevligt. Blir vi, Mari o Marcus, Emma o Rikard och Ida o Martin.

Idag tänkte jag visa Tilde och mig som två-åringar! Finns lite drag:) Så fort jag fått scannat in bilder på Jonny som liten ska ni få se Alfons och han; det är kopior! Frågar man Tilde ser hon ingen skillnad=)

Tilde 2 år                                                                                 Hanna 2½ år


Trevlig helg!

Grand Hotell ikväll

Godmorgon!

Tilde är på dagis och Alfons har somnat om, så jag har det lugnt och skönt. Har hunnit ikapp lite med saker jag lovat att hjälpa banken med. Känns som jag får ta alla erbjudanden som infinner sig och som möjligen skulle kunna leda någon vart; hösten kryper allt närmare och arbetsmarknaden kändes minst sagt ljusare när jag tog examen än vad den gör nu. Jag tror dock att det löser sig, på något vis gör det alltid det! Och jag brukar inte vara den som ger mig=)

Ikväll ska jag till Grand Hotell i Falkenberg. Det är byalagen som är inbjudna och jag och Lena Karlsson från Överlida ska åka dit. Kan nog bli trevligt! 

När Tildis skulle till dagis i morse så sa hon; Mamma, jag vill på demesser istället. Kom på efter en stund att hon ville åka på semester igen. När vi var på semestern sa hon att hon längtade hem till huset och Ceasar, micron och bollibombompa. =) Svårt att bestämma sig!

Söta Tildis på semestern...


Ha en trevlig helg!

//Hanna

Utmanad

Blev utmanad på Linas fina blogg. Utmaningen lyder som följer;
 

*Gå in i mappen "mina bilder"

*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen

*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden

Jag har ju mina bilder uppdelade i månader, och det blev således bilder från Juni 2008 som kom upp. Den sjätte bilden var den här;Maria var och hälsade på oss i somras och Tilde lekte med sin bad-groda på balkongen. Så somrigt och härligt! Visst har hon vuxit? (menar Tilde och inte Mia..=).. )

Kram Hanna

RSS 2.0