Januari snart slut!

Hej på er!

Det nya året har rivstartat, och jag kan knappt tro att det snart har gått en hel månad!
Alfons har börjat krypa och sätta sig själv, så nu är det fullt upp vill jag lova. Ibland tappar jag bort honom här hemma, då har han krypit in under en säng eller gömt sig under bordet=) Han har också börjat äta riktig mat, både gröt och pureér. Nu är han verkligen en riktig liten kille och trots att tiden knappast räcker till är det väldigt mysigt.

Tilde förändras också hela tiden. Pratar mer, berättar sagor för oss och kan leka själv med sina dockor. Hon har också skaffat sig en låtsas kompis, Stefan. Han bor på hennes rum, och dom leker med varandra. När vi åker iväg någonstans får han dock stanna hemma, då ligger han oftast och sover i hennes säng. Måste erkänna att jag tyckte det var lite otäckt först, men nu har jag vant mig vid att Stefan bor hos oss ett tag=)

Sedan sist har det varit både kalas och tjejkväll i Varberg. Kalaset var för Maja och Alma, Tildes tvilling- kusiner som fyllde fyra år förra lördagen, och tjejkvällen var hos Ida, hon bjöd mig, Mona, Emma och Mari på mat. Vi satt och pratade hela kvällen, mysigt!

Alma och Maja blåser ljus. Varsin tårta hade dom förstås!


Storasyster Ida och Tilde:


Alfons och Tilde var finklädda


Jag kan även berätta att hela familjen har börjat gå ut och gå! Det har hållt en månad nu ialla fall, vi går en runda på fem kilometer nästan varje dag. Så här mysigt har vi det då:Ha det så bra allihop!

Jul och Nyår!

Hej på er!

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer och samtidigt be om ursäkt för mitt långa och oannonserade uppehåll. Jag har dock passat på att ha lite ledigt från precis allting över jul och nyår, bloggen inkluderad.

Det har varit en lång och skön ledighet (jag vet, jag är ledig jämt:) Men att vara lediga tillsammans är något helt annat). Julen var mycket mysig och Tilde var helt till sig över alla paket och att tomten kom på besök. Hon var inte alls rädd utan pratade på med tomten. Det var dock ganska hektiska dagar, med lite väl mycket inplanerat, så på annandagen blev det för mycket för henne och hon var minst sagt hysterisk. Nu är hon lugn och fin igen=)

Årets julgran:


Mjöbäck på julafton! Tilde väntar på Tomten och Alfons sitter i Johans knä..


Nu har tomten kommit!


Julafton i Tommared, ännu en väntan efter tomten=)


Vilken tur, han hittade dit också! =)Nyårsafton tillbringade vi i Helsingborg med Ida, Martin, Rikard och Emma. Vi turade över till Helsingör och åt sedan mat på SS Svea, en restaurangbåt som ligger precis jämte hotellet Marina Plaza, där vi bodde. Både Tilde och Alfons somnade i vagnen innan vi gick dit och Tilde sov sen till halv tolv. Alfons var vaken när vi åt, men han satt så fint i en barnstol, så det gick bra. Han lyckades charma många tjejer under kvällen...=)

Nyårsafton i Helsingborg:


Snygga killar i slips:Hela familjens nyårslöfte blir att ha ett lugnt och skönt 2009. Vad är ditt?

Kramar från Smultronstigen, och ett GOTT NYTT ÅR!
RSS 2.0