Energin håller i sig!

Godmorgon!

En mycket mysig morgon här hos oss på Smultronstigen.. Tilde tittar på Bollibompa och jag och Alfons har precis ätit smörgås. Jonny åkte redan åtta i morse, han och några kompisar skulle spela golf nu på förmiddagen.

Den senaste veckan har det hänt grejjer här! Tapetseringen visade jag ju bilder på, och dagen efter, i onsdags, var Magnus här och hjälpte Jonny att byta fönster i badrummet. Vet inte om jag har skrivit det, men vi har ju ett litet långtidsprojekt; badrummet på mittenvåningen. Det var ju en hemskt ful, brun och fuktskadad historia, så vi rev ut allt i början av våren. Sen har det inte hänt så mycket mer på den fronten, tiden har inte velat räcka till, så vi kissar i källaren helt enkelt:) Men, nu har vi kommit igång igen! Innan Jonny åkte i morse var han ute och målade fönsterlisterna en sista gång, så det ska upp senare idag. Bilder från vår lilla renovering:

Ytterväggen före:


Nu är fönstret borta...Ytterväggen efter:


Nu är det bara resten kvar =)

Igår var vi även på Ikea! Handlade lite för presentkortet jag fick av Conny, Benny, Bosse och Johan med familjer när jag fyllde år. Många praktiska korgar blev det:) Och en hel massa mer...

Nu börjar Alfons tycka att jag är tråkig, men jag återkommer när vi fått i ordning lite mer!

Kram Hanna

Tapetsering

Hej på er!

Idag har vi tapetserat barnens rum..! Skönt att äntligen ha fått tid till det. Det gick undan när vi satte igång (eller Jonny rättare sagt), vi började vid tolv och nu är allt piffat och klart.
Tilde har fått sitt älskade prinsess-rum och Alfons fick det mamma ville =)

Tildes rum:
Alfons rum:


Jätte nöjd!
Kram Hanna

Alfons 1 år

Lilla Alfons fyllde ett år när vi var på Gotland! Tänk att det var ett helt år sen vår pojk kom till oss.... helt otroligt. Den dagen han fyllde var vi på en strand i Slite, och hela tiden hade jag koll på klockan; nu satte dom i gång det, nu började krystvärkarna.. och halv tre på eftermiddagen föddes lilla killen!

Vi firade med glass på Gotland och nu när vi kom hem så kom min mamma och pappa hit och åt paj. Eftersom han fyller mitt i semestern så är det svårt att få till ett kalas, det är ingen som är hemma! Men vi får fira honom mer när Tilde fyller.

Mormor hjälper Alfons med paketet:


Glad kille:


Födelsedagståget Alfons fick när han föddes:


Tilde och Alfons:


Kram på er!
RSS 2.0