Helgen som gick

Hej på er!

Vi har vridit om klockan till sommartid och termometern är uppe på +10 grader idag, så nu är min vår här för att stanna:)

Helgen som gick var lugn och mysig. I lördags åkte jag och barnen till kusinerna i Fagered, för att leka. Först lekte dom inne och sedan var vi ute och gick en runda. Väldigt trevligt!

Ida drog Tilde i skrindan! Efter ett tag gick dock båda två:)


Maja och Alma turades om att köra Alfons:


Idag har vi varit på mamma-barn och sedan åkte vi till Falkenberg för att äta lunch med Kicki, som jag läste tillsammans med i Halmstad. Hon jobbar i Falkenberg och för att det ska bli av att vi träffas åker vi ner och äter lunch med henne någon gång i månaden. Tilde tycker att det är väldigt roligt, för det är enda gången hon får äta på McDonalds:)

Nu i helgen så blir det tjej-mys med Lina och Mia på fredag, och på lördag kommer Mattias och Frida hit. Ser vi fram emot!

Kramar på er!

Utelek och barnkalas

Hej på er!

Idag är det en trött dag... jag har varit väldigt pigg den senase tiden, vaknat utvilad och haft en massa energi till att ta tag i saker som annars blir ogjort (städat och rensat i garderoberna, gjort rent ugn och bakom spisen, sorterat alla papper i gamla pärmar som exempel). Men idag känner jag mig små-död, och ska lägga mig framför tv:n så fort detta inlägget är postat! =)

Helgen var himla mysig! I fredags var vi uppe och kollade på Let´s Dance hos Mona och Daniel, och blev där bjudna på årets första grillmat. I lördags var det barnkalas-dax hos Johan, våran granne när vi bodde i lägenheten. Kalaset började klockan två på eftermiddagen, och hela familjen var bjuden. Kalaset var slut runt fyra, men vi hade så trevligt att vi blev kvar=) Cicci och Per bjöd på mat på kvällen, och Johan och Tilde lekte, busade och myste tills dom somnade. Vi var inte hemma förän mitt i natten, inte ofta barnkalas varar så länge!

Johan lekte med indiantältet han fick av oss:


Härligt barnsligt!


Alexander och Hampus var också på kalaset:


Trött Johan och Tilde gosade på kvällen:


Nu i veckan har det varit utelek som gällt för Tilde och Alfons. Båda två älskar sandlådan och nu har de även fått varsin gunga. Känns som vi i år kommer kunna njuta av att ha egen trädgård!Måste även visa kort på Tilde som prinsessa! Häromdagen ville hon ha sin rosa klänning, som egentligen bara ska vara över en annan klänning, för hon ville leka prinsessa. Sedan sa hon att hon ville ha sin peng. Vad för peng?? undrade jag, vill du ha glasspengarna?? Nej, sa Tilde, min prinsesspeng! Det var natuligtvis prinsesskronan hon menade. Det är inte lätt när samma ord betyder olika saker=)Kramar på er!

Sol!

Nu är våren här på riktigt!

Igår vårstädade vi balkongen och idag har jag suttit ute i solen med en kopp kaffe.. härligt! Tilde skulle på utflykt i skogen idag med dagis, dom får det nog mysigt. Själv ska jag och äta lunch med mamma på hotellet, och senare i eftermiddag ska vi ner till Varberg och hämta hem Jonnys bil, som varit på service. Ska bli väldigt skönt, jag är lite bortskämd med att ha bil på dagarna, känner mig lite låst när jag inte kan åka och hälsa på vem jag vill!

Sedan sist, som var ett tag sen, har vi bland annat; fikat hos Frida och lilla Linnéa, hälsat på Anton och Albin med familj i Falkenberg, haft tapas- kväll med Magnus och Jenny och barnen, och så har min bror varit här med en kompis och installerat värmepump på mittenvåningen hos oss. Vi har alltid haft det väldigt kallt inomhus, men nu är det skön värme när vi vaknar på morgonen! :)
Alfons och Tilde har varit på kontroll på bvc, Alfons var lite liten, men annars så var dom friska och krya! Tilde pratar på och använder sig av nya ord varje dag. "erfarenhet" och "ok då" är utryck som hon diggar för tillfället. Alfons har, ialla fall enligt mig och Jonny, börjat säga pappa. Det låter pa pa pa pa och det är helt uteslutet att det skulle röra sig om vanligt bebis-joller =).

Tilde äter yougurt och Alfons tittar på


Tilde och Alfons leker affär. Tilde frågade honom hela tiden; "Alson va dill du döpa?" Hon fick dock inget svar :)


Bosse installerar värmepump:


Tilde och Nellie gosade i lördags:


Nej, nu ska jag ut i solen.

Kram på er!
RSS 2.0