80-tals fest

Hej på er!

I fredags var vi bjudna på 80-tals fest! Mari fyllde 25 och firade detta i Mariebergsparken i Kinna. Hela dagen gick åt att förbereda oss, och en hel del hårspray och ögonskugga användes=) Riktigt kul hade vi ialla fall och vi dansade till en massa gamla godingar som var poppis när jag var runt fem år... =)

Martin, Mona och Daniel


Jonny... Depp?


Fina Emma!


Jag...


Födelsedagsbarnet Mari!


Pudelrockarna Jonny och Martin


Förutom festen har det varit en ganska lugn helg. I torsdags var Magnus och Ellinor här och grillade och igår var det tv-kväll =) Innan på dagen var jag och hämtade Tilde och Alfons hos mamma och pappa i husvagnen. Dom passade barnen när vi var på festen, och dom verkar ha haft det väldigt mysigt!

Kom på innan att jag har glömt visa korten från förra fredagen; då var jag och barnen på Borås djurpark tillsammans med vår granne Christina och hennes barnbarn Elias. Riktgt mysigt! Vi grillade korv, fikade, åkte tåg och tittade på djuren.

Tilde tittar på elefanten


Christina och Elias


Tilde klappar en get


Nu börjar barnen bli trötta!


Nu är det dax för Alfons att få lunch.

Kram så länge!

"Åhh vad har jag gjort"

Tilde lekte inne i vårt sovrum innan. Hon var misstänkt tyst och helt plötsligt hörde jag henne ropa med dramatiskt röst; "Åhhh, vad har jag gjort?!!!"
Jag halvsprang in, för att se min ögonskugga ligga utsmetad över vårt vita överkast. Jag blev naturligtvis arg, och Tilde började gråta. "Snälla mamma, flytta inte nu" hörde jag henne säga i mellan tårarna. Då blev jag helt ifrån mig och frågade henne vad hon hade fått det ifrån, jag älskar ju henne och skulle aldrig flytta!

Hon förklarade då, på ett barns vis, att Gullan, ett blomsterfrö i hennes DVD film "Fiffi Förgätmigej", flyttade ifrån Viola när Viola förstörde hennes klänning med målarfärg. Och visst minns jag avsnittet, när Viola råkade stänka färg på klänningen ropade hon ett lika dramatiskt " Åhh, vad har jag gjort" som Tilde gjorde.

Söta lilla Tilde.....

Grattis Jonny!

Grattis Jonny, som blir 32 år idag! Tyvärr är han inte hemma, han åkte till England i morse, men Tilde firade honom med sång och paket innan han åkte:)

Ikväll ska jag plantera kryddväxter och pelargoner på balkongen, och försöka få det sommarmysigt där ute. Vi har förresten gjort en ny liten uteplats på framsidan också! Innan hade vi bara sten jämte trappan där ute, men nu kan man sitta och dricka kaffe i morgonsolen:Kan även visa lilla Affe-baffe, som han kallas här hemma; han fick bada i diskhon häromdagen, mycket uppskattat=)Stora killen har han blivit!

Kram kram
RSS 2.0