Måndag morgon

Godmorgon!

Härligt med vintertid:) Känns att man har fått lite extra sömn denna helgen!

Tilde och Alfons ska till dagis i eftermiddag, jag ska jobba lite extra eftersom det är barnspardag på banken idag! Men först ska jag ner med mina små barn så dom får fiska i fiskdamm med mera!
Tilde har suttit och berättat en saga nu på morgonen. Ganska hemsk faktiskt, det är om en tjej som heter Marget och bor i staden men hon har svårt att andas utan medecin där. Tildes fantasi är det inget fel på ialla fall:) Ibland undrar jag verkligen var hon får allt ifrån..

Helgen har varit mysig, jag och tjejerna red islandshästar i lördags förmiddag och sen gjorde vi lite mat på kvällen. Igår åkte vi till gekås och jag köpte lite fler julklappar - nu är jag snart klar! ;)
När vi red var Lina barnvakt åt barnen, så snällt att hon ställde upp! Tilde sa att dom hade haft "otroligt kul", så det känns bra!

Två bilder på mina stora små:

Tilde och Alfons kollar Bollibompa på datorn:


Tilde vill ALLTID ha rosa eller lila kjol på sig, men idag har hon - byxor! Åhh så fin hon är. Tack Tilde för att du inte krånglade:)


Trevlig måndag på er!

Ladies Night och halsfluss!

Hej på er!

Har varit intensiva veckor sedan sist jag skrev, Göteborg två helger i rad och ganska mycket jobb.
Nu i helgen var jag med Ida, Emma, Sara och Anna på Ladies Night! Sjukt med ett Scandinavium fullsatt av bara tjejer; och alla skrek efter Andreas Jonsson, Martin Stenmark och Micke Tornving:) Oerhört kul! Efter det gick vi till Hard Rock och jag somnade vid fem. Ett antal år sedan jag var ute så senast men det var kul att släppa loss lite:)
Det körde ihop sig med jobb för Jonny, men mamma och pappa kunde rycka in och ta barnen. Det hade gått jättebra, först var dom på Skållared marknad och på kvällen hade pappa hade kalas så dom fick leka med sina kusiner :) Tilde blev dock sjuk på dagen och hon hade jätteont i halsen när vi hämtade dom i söndags. I går på vårdcentralen visade det sig att det var halsfluss, så idag är vi hemma. Hon är redan bättre, men smittar nog ett par dagar till.
Alfons verkar ialla fall tycka om att ha en extra dag hemma, han far runt här. För en stund sen gick han med en dockvagn, och i den låg en leksaksmobil. Då och då stannade han, tog telefonen till örat, sa "hej hej" och la tillbaka den igen. Lille Alfons börjar bli stor kille!


Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kramar Hanna

RSS 2.0