Tilde tonåring

God kväll!

Här hemma har jag verkligen en liten bångstyrig flicka som ena dagen är sååå stor tjej enligt henne själv, för att nästa stund vara en liten flicka som vill gosa och prata bebisspråk.
För en stund sen kom hon ut till mig i köket: "mamma jag vill inte ha mina leksaker! Varför kan vi inte sätta dom i lekrummet, så jag får ett skrivbord och en dator och vuxenpennor och läxböcker. Mamma jag vill det nu, varför fyller alla år på sommaren och inte jag förän efter sommaren, det är så orättvist!!"
Hoppsan. Var det tre och ett halvt hon var? Ja, mig kan hon inte ärvt något av ialla fall, för jag lekte med barbiedockor tills jag var tolv..:)
Tildes favvolåtar för tillfället:

http://svtplay.se/v/1717459/skaffa_en_annan_tjej_-_rebecca
http://www.youtube.com/watch?v=khZ-YSsn6qk
http://www.youtube.com/watch?v=_de3C3Pkb8Q&feature=fvst

Jag och Alfons fortsätter dock att lyssna på dagens visa och andra mysiga barnsånger och hon brukar haka på efter en stund:)

Fina tjejen posar:)


Ha en bra kväll!

Kram Hanna

Alfons lär sig prata!

Nu på morgonen sa Alfons "sovit där" och pekade på sin säng. Det är första gången han sätter ihop två ord och vi är mycket stolta:)

Idag blir det besök hos min kusin Anette och tripp till mamma och pappa i husvagnen i Varberg.

Trevlig helg!

Syskonkärlek


 Godmorgon!

Än är huset tyst, så skönt att smyga upp före alla andra och bara ta det lugnt med en kopp kaffe:)

Dom senaste dagarna har varit ganska så intensiva; sparbankstämma med middag och fest på fredagen och sedan Göteborg för att hälsa på Rickard och Emma i lördags (dom har flyttat till lägenhet i Johannberg, väldigt fin lägenhet!). Söndag, måndag var ganska lugna, sen i tisdags var jag i Kosta på "spara-dag", fick lära mig en hel del om spaxar och räntefonder:) Kosta ligger drygt 20 mil härifrån, så jag fick åka vid fem i tisdags morse och var hemma vid åtta. Men kul var det! God mat på ett vackert glashotell.. och så fick jag ju testa nya bilen med! Så nöjd.
Nu är det jobb resten av veckan, idag jobbar jag till halv sju. Går ganska bra faktiskt, har börjat komma in i att jobba ganska långa dagar.

Häromdagen frågade jag Tilde vem hon leker med på dagis. "Nemi och Isabella... men vet du? Allra helst leker jag med Alfons". Gullunge! Dom har utvecklat en hel del lekar och Alfons verkar veta precis vad han ska göra, trots att han bara säger enstaka ord än så länge (favvoorden just nu: iiiiidaaaa och mooooomoooo). Tilde bestämmer ju så gott som allt, men kul har dom!

Gjort en "koja" på övervåningen.


 

Bonusbild; prinsessan Tilde...Trevlig dag!

RSS 2.0