2-åringar

Sitter och väntar på att få Magnus och Ellinor på besök, ska bli trevligt! 

Har tittat igenom gamla kort på datorn, och hittade kort på Tilde på hennes två-års dag. Tilde och Alfons är inte helt olika=) Nu tycker jag inte att dom är så lika varandra, men när man jämför dom i samma ålder är dom riktigt syskonlika! Alfons har dock skippat permanenten;)

Trevlig lördagskväll!!

Lek!

Idag passar vi Nemi och Noel några timmar och huset är alldeles tyst... istället för att ha två uttråkade barn som kräver uppmärksamhet, så leker fyra godingar själva! Toppen=)

Jag har även lyckats smygfota:
Lek på hög nivå...!

Kram och fortsatt trevlig kväll!

Lever..

... men mycket tid över, det är det inte just nu!

De tre senaste helgerna har vi haft möhippa/svensexa och nu på lördag är det första brudparets tur att gifta sig, Daniel och Josefina. Om två helger till så är det Camilla och Jonas tur att bli man och hustru! Tilde ska fylla år där någonstans också:)
I mellan allt detta har jag varit sjuk en vecka, jobbat 2½, och hunnit med några fikagäster. Så ni får ha överseende med att det inte blir många inlägg från mig!

Några saker jag ser fram emot lite extra i höst:

www.funkykidz.se  ; Tildes dans startar lördag v 35:)
http://hannabengtsson.blogg.se/2009/june/pa-kurs.html ny utbildning på detta stället i september, denna gång inom familjerätt, skatt och försäkring
http://www.fizika.ktu.lt/interaction2008/images/kaunas%20nemunas,%20senamiestis.jpg Hit ska vi få åka på jobbresa i november! Kaunas i Littauen:)
http://www.ladiesnight.se/ i oktober är det dags igen!
och så fyller ju pappa 65 med. Värt att fira! :)

Ser fram emot höst, tända ljus och en massa kul aktiviteter

Nu får jag ta tag i dagen!
Ha det bra!

RSS 2.0