GOD JUL!!

Utan kamera känns bloggen inte lika kul. Julen är dock lika underbar som vanligt! Granen inne, julmusiken på, knäcken klar och paketen inslagna.. bättre kan man inte ha det! Julen ska firas med bådas familjer, mycket god mat, paket och bio på annandagen. MYSIGT!

God Jul vill jag önska er alla fina vänner!
Utlovade kort får bli min julklapp till er som tålmodigt går in och kikar till bloggen ibland! (om än något suddiga pga att de är tagna med telefon)

Första advent hos Mia


Pappa och Alfons i pulkabacken


Kalkonmiddag hos Jenny och Magnus (Alfons var missnöjd med upplägget)


Middag hos Ida och Martin! Barnen testar köket:)


Pepparkaksbak hos oss med mormor till hjälp:

Jul utanför fönstret:Lusse på dagis - Alfons har kastat hatten:)  Han trodde förövrigt att han var spiderman!

SyskonbusNu är det jul!!


KRAMAR!!

Advent

God morgon!

Mörkt ute, barnen sover, jag har tänt ljus och dricker kaffe.. det är så man ska ha det innan jobbet! Idag är det 2 december, och igår fick barnen öppna sina kalendrar för första gången, det var spännande. Vi skippar dock julkalendern nu på morgonen, sparar det tills kvällen. Fast just ikväll ska jag på julbord på Påarps gård! Årets första julmat och det ser jag fram emot! :)

Sedan sist (lääänge sedan) har jag varit i Kaunas med jobbet- en toppenresa- ätit kalkonmiddag hos Jenny och Mangan, haft min bror och hans tjej här en natt och varit på gekås med dom, blivit gammelfaster- min brors dotter Charlotta fick en pojke i veckan! och så har Tilde haft sin dansuppvisning på Kinna konserthus. Har säkert hänt ännu mer, men skriver man så sällan som jag så faller det i glömska.. jag har en ny telefon också, så några bilder har gått att uppbringa, härligt! :) Kan dock inte begripa hur jag ska få in de stackars korten i datorn (ja, jag har testat usb-kabel), men Jonny ska få vara it-expert i helgen. Så, håll ut tills dess med bilder!

Till helgen ska vi äntligen få se hur Ida och Martin har fått det i sitt hus, och nästa helg kommer Karin och Cicci hit för vårt årliga julpyssel! Längtar!!

Eftersom jag inte får in några nya bilder så får ni hålla tillgodo med luciabilder från 2008:)


Ha det bra!
RSS 2.0