Magsjuka

Lille Alfons mår inte bra:(
Just nu läggs all tid till att få i honom vätska! En tesked var femte minut.. och därimellan byta blöja... Nu har han kräkts och haft diarré i över två dygn! Försöker även att bortse från mitt eget magont.

suck vad jag hatar magsjuka..

Har ni haft bättre helg än jag?

Kram!

Hemma från Teneriffa!

Nu är vi hemma efter en vecka på Teneriffa!

Har varit riktigt härligt, med mycket bad och god mat. Vädret har varit lite ostadigt vissa dagar, men vi har haft det jätteskönt. Varken Tilde eller Alfons ville åka hem:)
Det enda jobbiga med hemresan var att planet var 12 timmar försenat, så det var en lååång väntan innan vi fick gå på planet i natt. Både jag och barnen kunde dock sova på hemresan så det var skönt.

Missöden att minnas: Tre utvälta coca cola på flyget, skrubbsår, näsblod, magsjuka, Alfons hamnade under vatten ett antal gånger, Alfons rymningsförsök, strömavbrott, åskoväder, flygförsening och det faktum att Alfons bajsade så fort han fick på sig badbrallorna. Och ja, vi har faktiskt haft en underbar vecka, jag skulle gärna gjort om det igen idag om jag fick! :)

Lite bilder från vår resa:

Flyget ner:


Alfons vid hotellet:


Ordningsgjorda för djurpark:


Alfons gillade aporna, framförallt denna ofarliga:)Badtokar!

Kvällsfina:Förutom ytterligare snökaos i veckan blir det en hel del jobbande och dagis för vår del. Vardagen är här igen!

...ja se det snöar...

Jag envisas med att hålla bloggen vid liv, trots att det är pinsamt långt mellan inläggen! 
Har fått gå upp till att jobba 80% nu, vilket är jättekul! Oftast sätter jag dock inte på datorn på kvällen, jag sitter vid den hela dagen och kvällarna rusar iväg; middag, välling, pyamas, tandborstning, nattning, tvätten, disken, förbereda inför morgondagen... sen är klockan nio:)

Jonny har varit iväg i Åre, så jag och barnen har varit själva några dagar. Fast, så själva har vi inte varit ändå!
I fredags sov vi hos Ida och Martin i Varberg, och på lördagen tog Ida barnen så att jag kunde åka in till stan och handla alldeles själv (lyx!). På lördag eftermiddag åkte vi till mamma och pappa. Dom bjöd på pizza och sen kollade vi på Robinson-finalen och sov där. Mysigt! Sen igår kom Mona hit ner och fikade och hjälpte mig att städa garderoben, stryka kläder och hänga allt snyggt i en ny garderob. Så himla mycket roligare om man är två! Tack!Jag får komma upp till henne och göra samma sak vid tillfälle!

Idag ska jag ut och pulsa i snön; hur mycket kan det egentlign snöa?


Tilde och Alfons har någon form av bok-stund:) (notera vilket håll Alfons håller boken;) )


Kram kram!

RSS 2.0