Nu...

... är vi äntligen klara att åka!

Barnen är underbart sommarfina och mitt midsommarprojekt- silltårta- är färdigt.

Ha en fin dag!

GLAD MIDSOMMAR!

Godmorgon!

Idag är det första dagen på en superhärlig helg!
Midsommarafton idag och om ett par timmar ska vi ner på sedvanligt firande hos familjen Serrestam-Kjellberg i Falkenberg. Alltid kul! Vi ska sova över, vilket Tilde har längtat efter i x antal veckor, och just nu är hennes packning större än min... får nog se över det där innan det är dax att packa in i bilen:)
Se morgon fyller jag 26 (!), och jag är ju den barnsligaste i denna familjen, så det är ju största dagen på året! =)

Det ser än så länge mulet ut, ialla fall här hos oss i Överlida, men för att ge er midsommarkänsla kan jag visa bilder på gårdagens firande på dagis!

Barn och fröknar klär midsommarstången:


Tokfröken!:)


Sötaste nemi vet hur man posar!


Alla dansade... förutom mina barn!
För att vi inte ska glömma hur speciellt det är med sol på midsommar; en liten blänkare från förra årets firande! Då gick det inte ens att klä stången, vi fick dansa kring plasthinken:)Glad midsommar till er!

Måndag morgon

God morgon!

På agendan idag har vi; stääääda, bjuda mamma på lunch, handla inför midsommar och min födelsedag, slänga en massa skräp, förbereda inför möte ikväll, gå på möte ikväll... känns som jag borde sätta igång va, och inte sitta här;)

Mina fina busade runt här igårkväll. Sedan somnade Tilde i sin säng! Det var längesen kan jag säga. Hade dock två små jämte mig i morse.

Tilde och Alfons lekte igårkväll; tokisar!


Mysigt att titta på Pippi tillsamman:Sova är skönt!


Kram!
RSS 2.0