Mysig söndag!


 Hej på er!

Detta har varit en väldigt lugn och skön helg utan några måsten. I går var vi en sväng i Kinna och köpte mössor till barnen och på kvällen gjorde vi tre-rätters och kollade på körslaget. Mysigt var ordet!

Idag så började vi dagen med en promenad och sen om Mia hit och åt lunch med oss. Efter maten blev Alfons så trött att han somnade i barnstolen:)


Vet inte om det syns på bilderna, men Alfons har återhämtat sig från alla sjukdomar och börjat få lite hull igen! (jämför med bilden när han sover, i något inlägg sedan...)

Klockan fyra var det dax för barngympan, och Tilde tycker att det är hur kul som helst! Hon är så duktig, försöker verkligen att klara alla moment i hinderbanan..
Kvällsmaten idag fick bli våfflor, trots att det är en vecka till våffeldagen. Mycket uppskattat av Tilde, som åt tre stycken!Hur har er helg varit?

Kram Hanna

Vår!

Hej!

Vinterkräksjukan och halsflussen har lämnat hemmet (peppar peppar) och jag utser denna lördag till årets första vårdag. Vi ska ner till Camilla och Jonas i Falkenberg, ska bli mysigt!

I går var vi i Göteborg med Jonnys familj och såg på Glenn Wish på Liseberg. Mycket trevligt! Mamma och pappa var barnvakt, ni är så snälla!

Just nu är barnen väldigt mysiga, lyssnar på musik nere i allrummet och leker samtidigt affär. Även om det inte är ofta så har dom i alla fall börjat kunna leka tillsammans....!

Nu är det dax att packa.

Kram på er!

Lille Alfons..

Godmorgon!

Ett litet livstecken från oss...

Dom senaste veckorna har vi fått magsjuka gång på gång, senast nu i fredags när Jonny och Ida som sov över här började kräkas på kvällen/natten. Alfons har haft konstant diarré sen veckan vi kom hem från Teneriffa och under helgen har vi känt att han bara blivit sämre. Igår gick jag till jobbet och barnen var hos Mona, men efter lunch så fick jag åka hem, eftersom Alfons inte var sig själv. Efter samtal med sjukvårdsupplysning och vårdcentral blev det akuten för mig och lille killen! Han har gått ner väldigt mycket i vikt det senaste, väger under 10 kilo, och vill inte äta, så vi har varit väldigt oroliga. Nu när han var så slö och febrig också så fick det bli akuten. Väl där undersöktes han och det konstaterades att han hade fullt av streptokocker, som ger halsfluss, och både hals och öron var alldeles svullna. Han har antagligen gått med det väldigt länge och doktorn var fövånad att han ändå var så pigg, med tankte på hur sjuk han är.
Men men, nu ska han förhoppningsvis bli bättre! Nu är det "rädda alfons" som gäller hos oss =)

Idag ska vi in och ta halsprov på oss allihop och Alfons ska även lämna nya prover, eftersom läkaren tyckte att han är för mager och har svullen mage. Det kan ju vara något han inte tål som hållt diarren igång.

Om någon känner sig bortglömd av mig (ligger efter med att höra av mig, folk jag lovat ringa har jag inte ringt osv, pga att det har varit som det har varit), jag ska försöka ta igen allt nu i veckan! Har inte glömt, bara varit tvungen att prioritera bort det:)

Alfons har fått ny säng, eftersom han lärde sig att klättra ur spjälisen. Här sover han gott:)Det finns fler i familjen som sover gott! :)


Kram kram!

RSS 2.0