Vilket minne!

Ibland nästan skrämmer Tilde mig med sitt minne. Hon minns ALLT!
Som nu för en stund sen: Vi har köpt rosa prinsesstårta för att ha lite mysigt nu när det är morsdag.
När vi började äta sa Tilde; "kommer du ihåg när vi åt denna med Kristina och Lars-Göran?" Det är våra grannar, och jag kan inte minnas att vi någonsin ätit tårta med dom. "Neej, det har vi aldrig gjort" sa jag.
"Jo men mamma, när jag fyllde tre år så hade farmor och farfar med en tårta till mig, men då var vi ju så mätta, så vi sparade den i kylen till dagen efter och så bjöd vi in Lars-Göran och Kristina eftersom jag fått en skrållandocka av dom".
Och visst var det så. En rosa tårta den 3 september 2009. Tilde minns allt!

Sommar i Varberg!


 Hej på er!

Hemma efter en mycket trevlig helg i Varberg!  Mamma hade ordnat grillfest och jag och Jonny åkte ner i går förmiddag. Så kul att träffa alla och att fira mamma!
Hon fick presentkort på badhuset utav oss allihop och Conny höll en fint tal för henne också, för "den titeltätaste urmodern" som han kallade henne:) Hon är ju mamma, farmor och mormor och snart också gammelfarmor...! Fick även veta att det är ytterligare en bebis på g.. klanen utökas! Så himla skoj!

Bilder på alla fina:

      

Kan även visa Tilde, som vägrar tycka att det är för tidigt att bada ute! =)


I fredags hade vi grillbesök här, mycket trevligt trots att det inte blev något spel som vi från början tänkt. Nu till veckan väntar lite möten, dock bara kul kul sådana:)
Tack alla för en fin helg!

Kan själv!

Alfons har lärt sig att byta kanal på tv:n, med skiftande resultat.

Tilde sover fortfarande, så han har tittat på Bollibompa själv nu på morgonen. Det var nog tråkigt, för Affe har bytt till någon sorts arab-radio och är med ens mycket gladare igen och dansar på övervåningen! Hmm :)

cool kille....!:)
RSS 2.0