Härlig lördag!

Godmorgon!

Dimma och mörkt ut fortfarande, men ändå är det en härlig lördag! Barnen har varit så mysiga nu på morgonen, dom har lekt och busat. Om en timma ska Tilde åka på dansen och i eftermiddag ska vi till mamma och pappa på kalas nr 2! :) Tilde och Alfons hade jättekul förra helgen med sina kusiner (Tilde säger att hennes bästisar är Alma och Maja) och dom ser fram emot att träffa fler kusiner idag!

Alfons har lördagsmys i soffan:)


Ha en bra dag allihopa!

vintertrött

Godmorgon!

Fortfarande mörkt som natten ute, då är det svårt att orka sig upp! Men om en vecka så är det väl byte till vintertid (om jag inte minns fel?) och då blir det ljusare på morgonen igen. Vintertid brukar oftast passa mig bättre, låter märkligt, men det känns oftast mer som "rätt" tid för mig.
Har varit oerhört trött denna hösten, känner knappast igen mig själv! Somnar i soffan och gäspar mig igenom dagarna. Igår fick jag vitaminer och bär av Jonny, så nu hoppas jag på att bli pipggare igen.. vill ju ha ork att grejja hemma och hålla mig vaken på kvällen.

Om inte vitaminerna skulle hjälpa, så är det trots allt bara någon vecka kvar... sedan ska jag och Jonny på äventyr! Hit:

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/paris.jpg =)

Kram på er!

Snö!

Har precis kört hem från ett pro-möte i Älvsered (har varit där för bankens räkning) och fick köra i 40 km/h med mina sommardäck.. såg knappast för all snö som kom! Barnen kommer väl att bli överlyckliga om den får ligga kvar tills i morgon:)
Känns som tidigt med 21 oktober, men det brukar nog kunna bli snöfall vid denna tiden på året. Mysigt är det ialla fall!RSS 2.0