...

Idag är alla förlorare. Ångrar nästan att jag inte taktikröstade på borgarna, så de hade fått majoritet.. SD i riksdagen är en skam.

Sömn

Hej på er!

Hos oss är det här med sömn en alltid aktuell fråga(problem). Antingen somnar Alfons för tidigt = vaknar igen framåt åtta och är då jättepigg! Eller så vill ingen av dom sova och somnar inte förän vi lägger oss.
Var dom ska sova är nästa problem: Alfons somnar oftast i vagnen, bärs över till sin säng och vaknar efter 30 min för att vi inte är där. Sover sen hos oss. Tilde somnar i någons knä någonstans och läggs i sin säng, vaknar vid tolv och ska till oss. Resten av natten är ett småtrångt kaos.
Igår så somnade dock Tilde själv! Inte i sin säng, men på madrass jämte vår säng. Vi var inte i samma rum, utan hon gick och la sig, vi sa godnatt- och hon somnade. Ett litet steg för mänsligheten, ett stooort för Tilde Börjesson:) Hon kunde sedan fortsätta sova i sin säng fram till tre i natt, härligt!

Alla ni som har fungerande rutiner; uppskatta det!! :)

Som bonus; Tildes webbis-kort som lades ut när hon föddes; visst är hon sig lite lik? ;)


Ha en trevlig dag!

Höst-söndag!

Godmorgon!

Klockan är halv åtta denna söndagsmorgon och jag har varit vaken i en och en halv timma.. kan tyvärr inte ens skylla på barnen, jag kan bara inte sova! Hade gärna sovit ut på helgen, men den senaste tiden har jag vaknat jättetidigt med huvudvärk och måste bara upp. Men men, man hinner ju få gjort en del ialla fall:)

Idag är det småregnigt och alldeles underbart. Har inga planer alls mer än att grejja och mysa! Tvätten och alla högar som bildas under en vecka längtar efter mig!
Jag och Tilde har även bestämt att vi ska spela hennes nya memory nu på förmiddagen och så har jag lovat henne att jag ska hjälpa henne att städa hennes skrivbord. Hon är en pedant liten flicka:)
Alfons och Jonny sover fortfarande, så än är det lugnt och tyst på Smultronstigen!


Ha en bra söndag alla!
RSS 2.0