Gott nytt år!

Jag och Alfons väntar otåligt på att Tilde och Jonny ska komma hem från lite nyårsaftons-jobb. Så fort dom kommer ska vi bege oss till Göteborg och senare Buerås för firande!
Både vanligt bubbel och rosébubbel är inhandlat och klänning och kostym ska med. Det är bara nyår en gång om året:)

2011 har varit mitt bästa år på länge. Trots alla motgångar och sjukhusvistelser har vår lilla familj haft det väldigt bra, och redan har vi mycket kul att se fram emot under 2012.

Har ni några nyårslöften? Jag har alltid samma; mindre godis och börja röra på mig. Det sistnämnda är nog mest akut, då det bara var jag och en till som inte kom i mål i höstens tappa-tävling på banken:)

Gott Nytt År!!

Överraskning

Godmorgon!

Sista jobbdagen detta året.. rensar bland sånt som är halvfärdigt, på något sätt vill man ha "rent" när det nya året börjar, starta från noll!

Igår hämtade mamma och pappa barnen redan vid 13, Tilde och Alfons är lite ensamma på dagis denna veckan. Jag slutade halv sju och hämtade sen sötisarna..

När vi kom hem vid sju möttes vi av en överraskning! Jonny hade hunnit vara hemma en stund och hade gjort middag till oss. Ljus var tända, och han hade dukat fint.. Till förrätt fick jag pilgrimsmussla på mangobädd och till varmrätt ugnsbakad kolja.

Blev så glad! Jonny har noll koll på alla hjärtans dag och glömmer ibland min födelsedag:) men han kan överraska mig en helt vanlig dag och det blir jag ännu gladare för!
Ha en bra dag!

RSS 2.0