Egypten...

Hotellet inte färdigt, hajattacker och nu; upplopp, kravaller, undantagstillstånd.... det är inte meningen att vi ska få åka!!
Just nu är läget om så att bokningar fram till 23 februari kommer att bli avbokade eller ombokade. Vi som ska åka en vecka efter det får inte veta någonting! Hur det än är känns inte Egypten som ett bra resmål just nu. Bankomaterna är ur funktion, butikerna plundrade och flygplatserna kaos...
Vi har ej avbeställningskydd på resan, eftersom det ingår i kortförsäkringen. Det är bara det att Folksams kortförsäkringsavdelning är så nerringda att vi inte ens hamnar i en kö, utan ombeds lägga på luren.
I fortsättningen håller vi oss inom sveriges gränser tror jag...Så beviken, jag VILL till bamsehotellet!! 
Samtidigt försöker jag tänka på att Egypten inte är svenskarnas nya Skrea, utan ett land som har brottats med fattigdom, maktstyre och rädsla i så många år. Och äntligen(!) har den lilla människan vågat visa att tillsammans är de starka! Människor trotsar utegångsförbudet och militären byter sida. Det vi ser är historiskt och egypterna själva jublar. Men det är svårt att inte vara beviken ändå....
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8489230.ab

I övrigt har vi det bara bra, Jonny åkte till spanien på jobbresa i morse och jag och barnen ska snart åka och klippa oss. Snön faller igen och ikväll är vi bjudna på middag i Tommared. Skönt med ledig dag..!

Fortsättning lär följa...:)

Kram på er!

Mysig helg!

Hej på er!

Vi har haft en riktigt myig helg! I lördags var vi på mässa i Borås, med mat och resa som tema. Fick smaka på en massa gott och tog en hel del resekataloger. Barnens höjdpunkt var att de fick träffa Bamse, som kommer att åka med till Egypten senare i vår! :) Vi har haft lite strul med vår resa; långt innan jul bokade vi resa till Egypten, till ett Ving-hotell som höll på att byggas. Förra veckan fick vi besked om att det inte var klart och hotellet som erbjöd som alternativ var inte riktigt vad vi tänkt oss.. Men efter mycket om och men fick vi bokat om, och det nya hotellet känns toppen! Ska bli superkul!

I går var jag, barnen och mamma o pappa i Ucklum och såg Bosse och Anna-Lenas nya bebis Liam för första gången! Så söt!!
Vi var även och gratulerade Caroline som fyllde 18 år.

Liam hos sin farmor!


..och så en bild på mina egna godingar:)


Nu i veckan är det jobb och på fredag bär det av till Grand Hotell på en liten "kick-off" med byalaget:)

Ha det bra!

RSS 2.0