Semester!

Hej på er!

Nu har jag semester och bara njuter! Regnet kunde vi varit utan, men samtidigt så är det skönt att vara ledig oavsett väder!

Det var längesedan jag uppdaterade nu, så ni får senaste veckan i bilder!

Alfons födelsedag!


Johan Örjansson spelade på Bratt i Falkenberg

Falkenberg igen, denna gången med jobbet! Vi startade dagen i Andrén husvagn och fortsatte runt i badhytterna. Kul att se hur alla har det på sommaren! Alfons roade sig i vattenpölarna:)

High Chaparall!

Nu framför oss har vi Liseberg, besök från Falkenberg och Öland, så visst är det en toppensommar!

Kram!!

Alfons 3 år!

Grattis vår lilla stora kille!!

Födelsedagsbarnet ligger fortfarande och sover dock;) Ska se till att få väckt honom med paket innan jobbet.
Förstår att Alfons är trött och det är jag med kan jag säga!!!
Igår hade vi kalas för honom här och sedan åkte vi till mamma och pappa och grillade, Bosse och Anna-Lena var med. Sen när vi var hemma vid nio skulle paket slås in och så fick vi på en film... så vi la oss vid tolv och jag somnade vid halv ett. Kvart i tre vaknar vi av att Alfons är helt hysterisk och bara gråter. Han hade ont i magen, riktigt krampade! Inget hjälpte; jag vyssade, gav vatten, vi var på toa, försökte med mat... kvart över fem somnade han av ren utmattning i soffan. Jag slumrade en stund där jag med, men mycket sömn har det inte blivit! Jaja, det ska väl gå ändå.

Alfons blåser ljus på kalaset igår! Vi var inte så många, alla är på semester, men Bosse och Jörgen var där med familjer, och så pappa. Jämte Alfons sitter Irene, Anna-Lenas mamma, som var med.
Paketen ligger och väntar...:)


Ha en bra dag!!

Tänkte bara..

...kika in snabbt och önska er alla god kväll! Vi ska snart titta på nya Maria Wern filmen innan det är dags att sova;) Sen är det helg och kalas för Alfons!! Lill-killen blir liiite större. Men han är fortfarande min bebis:)

Jag och Jonny fick födelsedagspresent av Maria och Peter igår (barnens kusin Andreas fyllde år, så vi träffade dom där). Superfin picknic kort med massa gott i! Tack...!


RSS 2.0