Är det en vanlig dag...

...nej det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag!! =)

Idag, ganska snart, bär det av till Danmark. Ska bli så kul!! Vi ska kollektivåka i en grön minibuss och åka två båtar. och fika på vägen ner. Barnen ser mest fram emot fikat;)

En dag ska jag lära mig att packa lätt:


Kan även meddela att midsommar var toppenkul! Blev uppehåll trots allt och dans runt stången givetvis. Från och med i dag kommer sommarvärmen och min första semestervecka kunde inte börja bättre.

Stor kram till er allihop!

Midsommarafton!

Redan midsommarafton! Helt otroligt hur fort den här våren har gått. Men samtidigt så känns det så skönt, för nu har jag semester:) Underbart!
Idag ska vi, traditionsenligt, ner till Camilla och Jonas i Falkenberg och fira! Hade dock tänkt att hinna med dans på Överlida Camping först.

Kort från igår, när barnen hade firat midsommar på dagis! (som Tilde sa; vi tjuvtartade lite mamma)Den här veckan har vi haft en massa grävmaskiner på gatan. Ventiler skulle göras om utanför varje hus, vilket har inneburit att mångas land och gräsmattor grävts upp. Killarna som jobbar är superduktiga på att göra snyggt efter sig igen, och det är inte helt omöjligt att få grävt upp något extra:) För vår del innebar det att vi är ett helt land fattigare! Finns ingen jättebra före-bild, men vi har ialla fall haft en superstor buske som hängt ut över både vägen och garageinfarten och skymt sikten. Nu ska det bli gräsmatta:) Ett litet träd har dom lämnat, och det ska vi plantera om på annat ställe.

"före"-kort, även om det är två år gammalt och Alfen-palfen hölls inne med en grind;)


Nu ska jag påbörja denna dagen! Första anhalt - tvättstugan.

Jag vill önska er alla en toppenmidsommar!!!
                       

Kram!

Trött

Idag snozade jag i timma!! Det är ju inte normalt! Sen fick jag panik för jag insåg att anledningen till att jag ställt klockan så tidigt var att jag skulle ha utvecklingssamtal på morgonen. Nu har jag insett att jag aldrig hinner det, så nu har jag helt plötsligt tid över:)
HANNA VIRRPANNA!

Snart så har jag en vecka semester, eller en och en halv med midsommar!! LÄNGTAR SÅ! Vi ska åka till Danmark med Cicci och Per, så kul och välbehövligt!

Vi har även bokat en vecka på Öland, men det är senare i sommar, tillsammans med Magnus och Jenny! Ska också bli toppen!! Hit ska vi åka då;

Kapelluddens Camping!
Camping

Så skönt att ha kul saker att se frame mot tycker jag...!

Ha en bra dag!
RSS 2.0