Älskade Tilde!

Idag väckte Tilde oss vid kvart över sex. "Kom upp, jag har en överraskning!"
Jag var trött och hade ingen lust att gå upp, men när jag såg hur ledsen hon blev sa jag att "jag kan gå upp och titta, sen ska mamma sova igen."
När vi kom ut i köket ser jag vad min älskade lilla unge gjort: På bordet har hon dukat fram världens frukost! Bröd, smör, ost, yoghurt, fil, mussli, våfflor från igår, sylt, glas, skålar, skedar... Det var verkligen jättefint! Hon sa lite uräktande att "kaffet är svårt men du får mjölk istället".
Naturligtvis gick jag inte och la mig igen, utan jag och Tilde har haft mysig tjejfrukost, medans sömntutorna Alfons och Jonny sov vidare;)

TACK lilla gumman för en riktigt bra start på dagen!

Badrumsfunderingar..

Godmorgon!

Inatt har jag tillochmed drömt om badrum... har lite ånget över alla dessa val! 

Det är inte alldeles lätt att bestämma hur handfat, kommod, badkar, spegel och toalett ska se ut... tillpåköpet ska jag och Jonny tycka samma också:) Elektrikern frågade vilken färg vi ville ha på spotlightsen; silver eller vita? "Shit, ska man välja det också".
Sen är det en massa förutsättningar vi måste ta hänsyn till (jag är sån att jag hittar något jag gillar, ropar på Jonny att; denna var fin, ska vi inte ta den, och så slänger Jonny ett öga på bekrivningen och säger att pga fönstret kan vi inte ha ett badkar med den bredden, eller att vi får tänka på att ditten och datten också ska få plats, och så är vi tillbaka på ruta ett.)

Blir en rundåkning idag, vi måste bestämma oss nu, så det blir färdigt!

Bilder från "bygghemma.se" för att ge en vink om vilken stil jag vill ha:

Bubbelbadkaret "Westerbergs"
Bubbelbadkar Westerbergs BarcelonaBubbelbadkar Westerbergs Barcelona

Vet vilken stil på handfatet jag vill ha... men hur ska skåpet se ut?!
Tvättställsskåp Svedbergs Indigo Ellipse Grå Betsad Badrumsmöbel Svedbergs Joy Oas 70 Valnöt

Någon som har tips och idéer?? Mottages tacksamt!!

//Hanna

Lördagskväll

Mysig och lugn lördagskväll! Ska snart upp och se om det finns något bra på tv;)
Vi fick faktiskt kört iväg allt i matkällarn till återvinningsstationen, så skönt att ha det gjort! (ska jag erkänna att det tillochmed fanns julklappspapper i en påse?) Nu kan man ju komma in till frysen utan problem!
Röjt undan all tvätt och förberett Tildes kläder inför födelsedags-maskerad i morgon hos Johan, nu kan jag sätta mig med gott samvete.

Hoppas ni alla har en fin kväll!
RSS 2.0