Nyårsafton!

Sista dagen för i år!

Vi ska fira in det nya året med Per och Cicci och det ska bli så mysig. Bubbel är inhandlat, efterrätt ordnad och middagen gör vi hos dom, vi ska vara där ikväll.

Vi har riktigt slöat till oss detta jullovet, sov till halv tio idag! Och Ella har vridit dygnet lite, får jobba på att vrida tillbaka det.
Tilde har hämtat sig från magsjukan men gått ner massor i vikt:( så henne försöker ju få i mat, vilket inte är det lättaste. Hon är ju en liten tjej utan nåt att ta av...

Tänk ändå, vilket år. Det har varit mycket upp och ner, men vi har en ny familjemedlem! Ibland tar man det så för givet, men att en ny liten människa skapats, är frisk och mår bra, det är ett mirakel. Kan inte tänka mig familjen utan lilla Ellisen som ler med hela kroppen när någon pratar med henne...!

Gott Nytt År önskar jag er alla!

Bild från i lördags, vi åt varma mackor och spelade spel hos Mona och Daniel:

Ny familjemedlem!

Säg hej till Ludden!
Idag var vi och köpte en liten dvärghamster, och den är så himla söt...! Just nu håller han på att bekanta sig med nya buren ( som vi köpt begagnad av en granne) och jag och Tilde bara tittar:)

Idag är det lugnt och skönt, ska åka och fylla kylen med mat som inte är julmat, men annars inget planerat.

Måste visa ett kort jag fick från Ann-Kristin på Jonny när han var bebis.. En liten Ella! Eller vad tycker ni?

Kram!

Lite fler bilder

Lägger upp några fler bilder från julen! Jonny hade förevigat paketöppning och Kalle Anka, och sen måste jag visa Ellas nya kofta som tomten kom med. Så söt!

RSS 2.0