Vi gör Stockholm!

En hälsning från hotellrummet;) helt slut i fötterna efter sju timmar på stan, men in i duschen och på det igen, vi har middag och dirty dancing framför oss!

Så nöjd med dagens handling; kläder till mig och jackor till barnen, mm. Skinnjackan till Alfons är verkligen superfin. Vi hamnade i rean, så 600 för alltihop.:)Ha en bra lördag!

 

Alla hjärtansdag och resebestyr

Hej på er!

Här hemma packas det inför helgen, samtidigt som jag försöker vara med barnen så mycket jag kan (ångesten inför Stockholm och Israel har börjat sätta in..).
Idag har vi bakat kladdkaka och Tilde ska få vara uppe och kolla på Mästerkocken, favoritprogram för vår lilla femåring:)

I måndags hade jag tjejkväll här, mysigt som alltid! Så kul att vi dragit igång med detta.

Hoppas ni förstår varför jag har svårt att få tiden att räcka till just nu och inte slutar kika in trots att det är lite bloggtorka!

Fina blommor och god mat fick jag från Jonny och barnen igår! och vet ni vad jag hade gjort? Glömt bort det!
:( Jag som tänkt ge barnen nåt fint. Jaja, jag får ha alla hjärtansdag alla andra dagar istället!

image description

Ett litet livstecken

Hej på er!

Kikar in och ger ett litet livstecken!

Jonny åkte till Irland tiiidigt i går morse och kommer hem sent ikväll. Jag och barnen slöade framför "sveriges mästerkock". Är så trött på kvällarna! Längtar efter våren och solen och att sitta på trappan på morgonen och dricka kaffe:) Alfons och Tilde pratar om påsken hela tiden; på påsk kommer påskharen och så flyttar mormor och morfar till Överlida! ;)

Snabbgenomgång av de senaste dagarna;

I lördags på dagen var vi i Landvetter och häsade på Jonny som jobbar med deras nya bygge, företaget flyttar dit i vår! Stort och fint!! (och kallt just den dagen:) )

På kvällen var vi i Mjöbäck tillsammans med Bosse och Johan med familj.
Tilde och LiamI söndags var det först utelek och sedan startade barngympan i Överlida!

I måndags var vi i Tommared och "jobbade", ialla fall Tilde och Alfons. Tilde sitter vid skrivbordet och Alfons körde truck med Tobias!I tisdags var det jobb och trötta familjen; Alfons somnade som en liten farbror!


Nu får jag sätta fart!!

Ha en din dag!

RSS 2.0