Sitter och gömmer mig...

...på balkongen! barnen bråkar och tar fjärde glassen ur frysen själva fast dom inte får och det och det är allmänt kaos och ibland bara orkar jag inte! Måste andas en stund så ska jag gå in och vara duktig och pedagogisk mamma sen;) Ultraljud idag och moderkakan hade flyttat sig så det behöver jag inte oroa mig för, skönt! Liten bebis enl tillväxtuppskattningen, men det stämde ju inte alls med Alfons, så jag tar det med en nypa salt. Allt såg fint ut annars, skönt! Huvudet ner hade den också. I kväll ska vi ha middagsgäster, så lite städning vore på sin plats. Kan ju alltid se till att använda barnens energi till lite barnarbete med dammsugaren, hehe Ha en fin dag!

Sista semesterveckan

Godmorgon!
 
Nu är det semester igen, härligt! Sista veckan, sen jobbar jag fram till 21 september och sedan är det långledigt;) 11 oktober är bebis beräknad att komma, får väl se om det stämmer!
Jag passade ju på att jobba årets finaste vecka:) I fredags fick jag dock kompa ut en timma tidigare, kl tre, så vi hann åka till Näset en stund och känna av liiite av det strandhäng alla andra pratat om! (Barnen har dock fått sitt denna veckan, dom har varit med mamma och pappa två dagar i husvagnen i Varberg)
 
 
Vi har inte haft några stora planer denna semestern och samma gäller för sista veckan. Ultraljud för att se så moderkakan har flyttat sig "rätt", Falkenberg och Bratt för att se Johan Örjansson spela och kräftskiva är inplanerad. Idag är vi blanka, får se vad vi hittar på! Vi var lovade regn, men än ser vädret fint ut, har ätit frukost på balkongen.
Även igår tillbringades stor del av dagen på balkongen, med åskan mullrande och en bra bok. Då är det skönt med inglasat:) Jonny höll på ute hela eftermiddagen, klippte och trimmade och rensade och allt var det var.
 
Ett par bilder från balkongen! Fjärlien i fönstret fick jag av min bror Peter med familj när jag fyllde år, dom var här förra veckan på en liten snabbvisit.
 
Måste också säga GRATTIS till Cecilia och Per som äntligen blivit tvåbarnsföräldrar! Om en månad kommer lille Oskar hem...!
 
Nu tar vi och kör igång dagen...!

Jobbvecka

Hej på er! Jag jobbar denna veckan, när det fina vädret kommit:) men barnen är i husvagnen och har det skönt, så det är härligt för deras skull! Annars går det sin gilla gång här! Vi har varit på Ikea och köpt säng till bebisen, grillat i Falkenberg och hos min bror i Mjöbäck, badat i badhus och kollat massa film:) nästa vecka blir det lite fler småutflykter! I morgon går jag in i v 30, nedräkningen kan börja... Härligt!

RSS 2.0