Våffeldag och tidsomställning

Godmorgon!

Idag vaknade jag inte av klockan och inte av barnen, utan av mig själv! Utvilad! Ibland glömmer jag bort hur det känns!:)
Nu dom senaste veckorna har jag varit mer död än levande. Kan sova hur mycket som helst!! Men men, det är så det är i början när man är gravid.. men jag hade nästan glömt bort HUR trött man faktiskt blir!

Sen det här med drömmar.. jag drömmer massa allmänt otäcka grejer och minns mycket mer än vanligt. I natt har jag både varit i Thailand utan pengar med Rondny da Silva (ni som ser Big Brother kanske förstår att det var en mardröm) och blivit jagad av en med ett järnspett som dödade en massa folk.. Försökte gömma mig och ringa polisen men ingen hjälpte mig.. Vad kommer sånt ifrån liksom?!

Tildisen har fortfarande jätteont. Jag ringde 1177 igår, men där förstod jag att det inte var någon idé att ta sig till akuten. Tre dagar måste hon ha haft vita prickar innan det ens övervägs att ge penicillin. Så enligt henne skulle vi bara fått åka hem igen.
Jag förstår att man inte kan skriva ut Kåvepenin till höger och vänster, men ibland så ser jag inte vittsen med att fördröja något som är så uppenbart! Jaja, får bli vårdcentralen i morgon istället!
Då ska jag även på inskrivning på BVC! Lite senare än man brukar, men det beror på att jag är lite extra kontrollerad denna gången och redan varit i Borås och fått göra två ultraljud. 3 april ska jag dit igen, på mammas födelsedag. Känns bra att vara lite extra bevakad!

Idag blir det våfflor, såklart, sen ska vi sätta ut utemöbler och njuta i solen!

En bild från gårdagens grillning:Trevlig söndag!

Nu behöver jag lite råd:)

Hej fina bloggläsare! Nu behöver jag er hjälp:)

Tilde såg ut sån här när jag hämtade henne på dagis idag, ni kanske ser att körteln vid halsen är supersvullen?! Likadant på andra sidan. Ingen feber, men svårt att svälja och jättestora halsmandlar eller vad det heter..


..

Vad tror ni, halsfluss? Räcker det att åka in i morn...? Är själv hemma, Jonny är inte hemma från jobbresa än, så jag har ju lite svårt att ta mig iväg.. samtidigt vill jag inte stanna hemma och så gör jag henne jättesjuk i och med det!

Lite råd hade varit toppen!!

Kram och fin kväll!

UPPDATERING: Nu ser jag vita prickar i hela halsen, så halsfluss är nog ett faktum! Suck... förra veckan när jag var i Stockholm hade dom magsjuka allihop. Vi har inget flyt! Jaja, vi åker till akuten i morn.

Gardiner, tvätt och bebis

Hej på er!

Här är det en bra kväll! När jag är själv hemma brukar jag hålla mig fullt sysselsatt, och idag har jag fått gjort en hel del;

Putsat alla fönster (förutom källaren), bytt gardiner, rensat bland våra stackars växter och sorterat tvätt. Och nu senast förälskat mig i "Borås Superstars", ett demensboende i Borås som blir superstars på tv4. Så himla mysigt! Man behöver inte bara förvaras som gammal!

Nygamla gardiner:Tvätten som aldrig tar slut....


Strump- och vantsortering har jag sparat till Jonny, så han har lite fredagsmys när han kommer hem=)


Till slut somnade lilla spinkisen jämte mig i soffan...Som ni säkert förstod i mitt förra inlägg så ska Tilde och Alfons bli storasykon!
Efter förra året, när ingenting fungerade, så känns det så härligt! Det är en mycket efterlängtad liten bebis och jag bara hoppas hoppas hoppas att allt ska gå bra!
Det ser ju ut som att jag är i vecka 20 ungefär, men det har bara gått tre månader;) Så vi får väl se hur stor jag blir!!
Först har vi en sommar framför oss och i början av oktober hoppas vi att det kommer en liten sån här...........eller sån här;Godnatt!

RSS 2.0