Godkväll!

Här har vi en tjej som idag tappade sin andra framtand! Nu har hon tappat fem tänder sen 18 juli, tre nere och två uppe, och gluggen är stor! Stackarn kan knappt äta och prata rent:( men förhoppningsvis har hon snart nya.

Lilla Ellis har feber idag och är trött och varm.. Hoppas på snabbt övergående, i helgen har vi en massa inplanterat och Ella ska sova hos Ida och Martin. Helgen avslutas med kalas för Tilde och Alfons, så sjuka hinner vi inte vara.

Avslutar med dagens kantarell-skörd. Det går bra nu:)

Bästa leksaken!

Ella älskar sin gå-vagn!

Hon packar den med leksaker, springer med den till ett nytt rum, packar ur den... Och sen börjar hon om. Hon börjar bli stor, vår lilla bebis❤

Kul helg, trött måndag!

Hej på er!

Helgen bjöd på fint väder och kul cykelfest!

På Ringvägen åt vi förrätt i form av laxmousse. Vidare in i byn för grekisk-inspirerad varmrätt och så avslutade vi hemma hos oss, där vi bjöd på en choklad-cheescake. Festen fortsatte sedan med dans och lite mer dans på Långehall och vi var hemma runt tre-snåret:)
På söndagsmorgonen kom pappa med barnen. Dom hade haft det jättebra på sitt kalas med och 11 skulle vi vara i Skene för dans, Tilde har börjat på danskompaniet igen. Det gick jättebra och hon tyckte det var jättekul! nig bra med en paus. efter dansen åkte vi hem, gjorde mat, åt... Sen sov jag nästan stående:) Kunde bara sova ett par timmar på morgonen och var sjukt trött! Vi åkte till Näset och badade, så kunde jag slumra på en handduk:) avslutade dagen med pizza!
Sen igår kväll kunde Ella inte somna. Både jag och Jonny var så trötta, men Ella bara grät. Vid tolv slumrade hon, sen vaknade hon vid ett, sen vid två, var vaken och grät mellan fyra och fem och vaknade igen sex. Jahopp liksom:)
Efter lite kaffe är jag ändå ganska pigg och Tilde klar för skolan.

Ha en fin måndag! ☀


RSS 2.0