Korvgrillning

Förberedelserna är i full gång!
 
Klänningar framme, champagne på kylning och desserten klar. Skönt!
 
Senare idag åker jag, Mona och alla barn och grillar korv på Näset. Nyårstradition i Överlida! I vanliga fall är det skridskoåkning med, vi har t.o.m köpt skridskor till barnen för detta ändamål, men isen lyser med sin frånvaro😜 men korv blir det ändå...!
 
Vi ska fira hos Mona och Daniel ikväll, Daniels mamma Ann och hennes Henke är med också. Ska bli så mysigt! Lyxig mat, fyrverkerier och trevligt sällskap, bättre blir det inte.
 Jag vill önska er alla ett gott nytt år!
Jag har haft denna bloggen sen 2006 och för varje år blir det bättre och bättre. Det är en tradition jag hoppas håller i sig😉
 
Vi har haft ett jobbigt 2013, men det har också varit ett fantastiskt år på många vis! 
Naturligtvis toppar bröllopet allt. Alla förberedelser, bröllopsdagen, vigseln på Landvetter, vår egen bröllopsmiddag, resan till Island och vår stora fest, minnen vi bär med oss hela livet!
Och jag tror att varje motgång man möter gör en lite starkare. Möter man det svåra tillsammans med den man älskar växer man också ihop, blir enade och oövervinnerliga. Det är min övertygelse❤️
 
 
                                                         GOTT NYTT ÅR!
 
 

Tidig nyårsafton!

Godmorgon!

Snart kommer Elias hit igen (fortfarande ingen bebis), dom ska vara i Borås kl 8. Så det blev en tidig morgon...!
I natt körde jag även mamma och pappa hem från ett kalas, så det kändes  som jag precis somnat när klockan ringde! Men nu är jag pigg, konstigt nog. 
Får väl sova middag så jag orkar tolvslaget 😉Återkommer lite senare idag!

Kalas-fina

Hej på er!

Igår var vi på kalas x2...!
Först var vi hos mamma och pappa och åt middag med Jörgen och Peter, två av mina bröder, med familjer. Mysigt att träffas!
Sen på kvällen var vi hos Christian och firade honom på födelsedagen, tillsammans med hans föräldrar och syster Erika. 
Tilde och Ella fick fina klänningar i julklapp på juldagen och igår var det premiär-användning. Så fina❤️

Idag har vi Elias här. Barnens nya lilla kusin har fortfarande inte tittat ut! Men nu är dom inne på förlossningen igen, för kontroll. Vi håller tummarna...✊

Kram!
RSS 2.0